TTNET'ten netbook'lu kampanya!

CHIP Online
10-03-2009, 15:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

TTNET abone sayısını artırmak için yeni kampanya hazırlığında: Abone olana netbook dönemi başlıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/TTNE ... kampanya_11397.html

5.5 milyonu aşkın abone sayısı ile internet pazarının yüzde 94'ünü kontrol eden TTNet, haziran ayında başlatmayı planladığı yeni bir kampanya ile yeni abonelerine 'netbook' verecek.

Türkiye'de internete erişim oranının yüzde 35 civarında olduğunu söyleyen TTNet COE'su Tahsin Yılmaz, "Bu oran bazı ülkelerde yüzde 70'lere kadar çıkıyor. İnternet kullanımını artırmanın önündeki en önemli engel, bilgisayar sahipliği. Bu nedenle haziran ayında ADSL abonesi olanlara çok düşük bir bedelle ve taksitle netbook bilgisayarlar da vereceğiz. Bu konuda firmalarla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

8 megabit geliyor
TTNet'in halen 1, 2 ve 4 megabit hızında olan tarifelerine 10 gün içinde 8 megabitlik bir tarifenin de ekleneceğini belirten Tahsin Yılmaz, bu tarifenin fiyatının henüz tam olarak belirlenmediğini kaydetti. TTNet'in ADSL dışında, ADSL2 adıyla 16 ve 32 megabit hızında erişim sağlayan bir tarifesi daha bulunuyor.

TTNet'in, 3G hizmeti vermek için 'sanal operatörlük' lisansı başvurusu yapacağını da söyleyen Tahsin Yılmaz, "Sanal operatörlük lisansının 3G'yi de içerip içermeyeceği henüz çok net değil. Ancak biz 3G hizmetinin de bu lisanslarda yer alacağını düşünüyoruz. Böyle olursa, biz isteyen abonelerimize 3G üzerinden de internet aboneliği paketi satıyor olabileceğiz."

Hürriyet

Tüm konu: TTNET'ten netbook'lu kampanya!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu kampanya TTNET'in beklediği ilgiyi görür mü?

osmanefe
10-03-2009, 16:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

bilmiyorum ilgi kısmını ama merak etti ğim bir şey var normalde 2mbps çıktığında 256kbps 512 olmuştu şimdi benim internetim 1024 değilde 2048 olucakmı

Kapalı Hesap (53751)
10-03-2009, 16:50   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj

TTNet daha çok bekler şimdi basacağım küfürü netbook vereceğine adam gibi fiyat koy şu bağlantılara sayın TTNet...

MBTGROUP
10-03-2009, 18:22   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Yemezler.

Hiper£l£v£nKids
10-03-2009, 20:26   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,310 mesaj
pcword
Yemezler.
Bunuda yerler bunuda yerler ne kazıklar yedi Türkiye bunu mu yemiyecek?

Erim77
11-03-2009, 00:46   |  #6  
Yıllanmış Üye
183 mesaj

okadar komıkkı öldüm gülmekten allah aşkına intrernet bağlatıcak adamın zaten pc si var demektır bide gidipo netbook u ne yapsın :))) netbook dagıtıcagına şu fiyatlara bi çeki düzen versinler dünyanın en yavaş ve en pahalı internetini kullanıyoruz....

kays
11-03-2009, 13:09   |  #7  
Yıllanmış Üye
348 mesaj
Erim77
okadar komıkkı öldüm gülmekten allah aşkına intrernet bağlatıcak adamın zaten pc si var demektır bide gidipo netbook u ne yapsın :))) netbook dagıtıcagına şu fiyatlara bi çeki düzen versinler dünyanın en yavaş ve en pahalı internetini kullanıyoruz....
kardeşim sana canı gönülden katılıyorum kardeşim ttnet resmen adamları soyuyor bir de telefon sabit ücreti gelince tam bir rezalet onun vereceği nootbook ta piyasaya göre ucuz verecek tabi geri kalan parayıda ttnetten çıkaracak lan bunlar türkiyede bilim ve teknolojinin ileri safaları gelmemeleri için ellerinden geleni yapıyor

erdem barış
11-03-2009, 15:31   |  #8  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
1,312 mesaj

biraz daha bekleyin 3g geliyor rekabet iyice kızışacak internet fiyatları da iyice düşecektir sabit telefon kullanma zorunluluğu da kalkacak 1 mbsp 2 mbps hızına çıkacak ulan ben de öyle bir konuştum ki yalan söyleyen millet vekilleri gibi vaat verdim ama bu yazdıklarımın hepsi kesinlikle 1 yıl içerisinde gerçekleşecektir.

Fattur
11-03-2009, 18:14   |  #9  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

lan ... ttnet.
Bırak netbooku sen fiyatları adam et.

8 megabit geliyor

gelse nolcak lan.Sanki tarifemde bi değişiklik oluyor.Gene herşey kazık.3 kağıtçı bunlar.

Eski aboneleri de düşün.İsyan çıkartacak bunlar ülkede(ttnete isyan yanlış anlaşılmasın.Gerçi zaten sevmiyoruz da ttneti(özelleştirildi))........

Eriond
18-03-2009, 01:31   |  #10  
Taze Üye
8 mesaj

Hehehe
Kendi kendime gülüyorum ya deli diyebilirsiniz ama bu TTNet çok komik
Zaten bu ülkede tekel olan TTNet bağlantılarına bi ayar çekmek yerine Laptop vereceğim diyor.
Geçenlerde de sizde görmüşünüzdür bir reklam yayınlamışlar Özkan'ın oynadığı,
Bende dedim hayırdır bir terslik mi var indirim varmış diye
Reklamın sonunda alttan geçen okunmayan ibarelerde "İlk 2 ay" diyormuş.
Ya bu TTNet çok akıllı ya bizde var bir sorun.

Son kez eklemeden geçemeyeceğim.
1024 Mbps bağlantı kullanıyoruz.TTNet bunu satarken 1024/256 diyor.
Yani Hız 1024 ? Upload 256 (30'u geçmez) 1024/8 = 128 İndirme Hızı
Aranızda 128 kb/s gören var mı? (proğramsız,desteksiz)
Maksimum gördüğüm 102
TTNet'e Levent Yükselden "Geç bunları anam babam geç bunları" adlı şarkıyı armağan ediyorum :)