Herkese İyi Günler,
En kısa zamanda Süperonline'ın Fiber 10Mbps sınırsız (49TL) olan paketine geçmeyi düşünüyorum ama bi sorun var TTnet 8Mbps'e kadar netlimitsiz paketinin taahüt süresi daha dolmadı... ve daha bir seneye yakın devam edicek... ama hizmetten hiç memnun değilim...
"dururken kesilir, torrentten tam hız artmaya başlarken net yavaş yavaş kesilir( mesela 400KB/s e çıkarsa kısa sürede yavaş yavaş 350-200KB/s şeklinde yavaşlıyor ve 1.2KB/s de kalıyor ), eğer çok yüklenirsem anında gidiyor, haftada en azından 1 kere 2-3saatliğine net gidiyor vs. vs..... daha liste uzuyor... "
o kadar kötüledik iyi yanı yokmu? var.. 15GB ı geçince hız düşmüyor :D ama diğer sorunlar yetiyor bana...
ama bana taahütten gelicek tek ceza ilk 6ay 30TL ödemiştim o aradaki farkı birde kapatma bedeli, sanırım başka bişey yok... modem kampanyaya dahil olmadığı için modem sorunumda yok ama değiştirmeyi de düşünüyorum :D
6x20=120TL borç oluyor iptal edersem... süperonline 100TL sini karşılasa geri kalan 20TL sorun değil :D bizim burda hız düşmesi gibi bi sorun yok :D arka sokak ve bizim sokakta 7-8kişi ve ben netlimitsiz paketindeyiz ama kimsenin hızı düşmüyor :D inş fibere geçince de düşmez xD
Not:bazı sitelerde okuduğum kadarıyla süperonline'a geçersek taahütten doğan cezanın bir kısmını ödüyormuş doğrumudur yanlış mıdır bunu merak ettim... ve az bi miktar değil 150TL gibi bi kısmını ödüyormuş... böyle bi uygulaması varmı SüperOnline'ın??? onu merak ettim...
Şimdiden Emeği Geçen Herkese Teşekkürler :D