ttnet'e bağlı olmasına rağmen smile kullanıcılarına 21,45 YTL'ten hizmet veriyor. ustelik modem hediye. 1M 4GB tarifesi. Ancak Hızlı sağlayıcılara geçiş nedeni ile qece saat 2 den 5'e kadar aralıklı veyahut kesintili hizmette... TTnet'i kınıyorum. Türk kullanıcılarına Daha Az bir miktarda hizmet verebilir. ayrıca Eski aboneler yeni kampanyalara dahiL olamıyor. Bu sebeple eski aboneleride kızdırıyor.
TTNet'ten yeni kampanya!
- 1
- 2
Telekomünikasyon Kurumu çok güzel indirimnler yapıyor çok güzel tarifeler onay veriyorlar adamlar milletin cebinden daha fazla nasıl para alsak diye onaylar veriyor tebrik ediyorum kurumu ve ttnet milleti nasıl kandırıpta sömürceklerini iyi biliyorlar aslında yılın şirketi seçilmesi gerek ttnet Telekomünikasyon Kurumu da yılın en iyi kurumu mağlum çok çalışıyorlar çok kafa yoruyorlar.
Sınıszız ların fiyatını indirmeliler
zaten şu kota olayını kaldırmaları gerek 29 ytl olmalı sınırsız aylık
bu bizim hakkımız türkiyenin diğer ülkelerden bir eksiği yok
geçen sene yaz fırtınası kampanyası var diye internet aldık. modem hediye. sonraa 2008'e kadar 15ytl ödeyecektik güya ama rekabet kurulu kampanyayı kapattı diye 20ytl aldı.
fiyatlardan herkes şikayetçi tt de biz size bedava netgetirsek pahalıdersiniz diye düşünüyordur ve tt eski abonelerini gerçekten kızdırıyor yeniler dahaucuza bağlanıyor çoksaçma birdurumvar tepkimizi bişekilde göstermemizgerek birileri tt ye karşı bir şikayet edebilicemiz bişeyler yapsın sesimizi duyuralım bakanlıkları mail yağmuruna tutalım :)) böyle konuşmakla hiçbiryere varamıyoruz ayrıca tüm ağ tt elinde oldu için hiçbir dişlirakibi yok tt zarar ettini anladı anda diğerlerini geri iticektir işler yolunda gitti için herşey normal gidiyor ve evet kelle avcılı yapıyorlar bence uydubağlantılı sistemler geliştirilip yabancı yatırımcılar bu işe girmeden yine bu kanunlarla biz daha çok ezilicezz
fiyatlara bakın
eski fiyat:1 Megabit hız 4 gb download 29 ytl
yeni fiyat:2 Megabit hız 6 gb download 28 ytl
bu niye oluyo bizde indirim olsun!
Turkcell in eğer internet hizmeti gelirde öyle birşey olursa dükkandaki interneti kapatır tcell geçertirim babmı herhalde bide üstüne üstlük laptop alırız :D
burdakini isezten komşudan alıyorum ama 2 sene dolunca onuda kapattırırız veya ben kendim alırım ama o zaman da komşuya ayıp olur :(
tt net tekelcliğin en güzel örneğini sunuyor sıfır hizmet full sömürü bundan iyi bir sömürü ürneğini başka nerde bulabiliriz merak ediyorum ayıptır ya güya 1024 download hızı sayaçta 400 500 kb nin üstüne çıktığı nadir oluyo trajikomik bir durum tt net yetersiz hizmet ağıyla bizi bu teknoliji çağında taşdevri hızında internete mahkum ediyor başka ülkelerde bi dvd filmi dakikalar içinde indirebilirken bizde indirmeyi göze aabilen varmı olmaz tabi çünkü o kadar saat kimse onu bekleyemez :D:D
kullanıcıyı 2 yıl kendine bağlamaları bence hiç iyi değil ben istediğim kadar net alayım istediğim kadar kullanayım daha sonra bu fiyatlardan ödeme yapayım indirim boyle değil 2 ytl indirim yapıp biz yeni bi kampanya başlattık modem beleş demesinler modemi paraylada alırım
Hizmet İstyrz Kesnlkle Doğru zaten her koşlda bu parayı alıolar bzden pari doru düzgün hizmet versinler, günde 2 3 kez intrnet düşmeleri, 100kb altında download hızları yetti bnlar ama
- 1
- 2