ersinbakar
bende öyle hizmet istiyorum verdiğimiz para normal
En tehlikeli sey neyin normal neyin olmadigini bilemeyecek duruma getirilmis olmamiz.
Verdiginiz para normal degil arkadasim. Ben yaz aylarinda üstelik tüm ülke pazari sadece bizim istanbul nüfusunun yarisi kadar olan bir iskandinav ülkesinde yasiyorum. Burada 7.2 mbps sinirsiz kablosuz yani mobil telefon sisteminin minicik sim kartiyla hemen her yerden yaklasik iki senedir baglaniyorum ve ödedigimiz fiyat su an 99 Krona düsürüldü. iste bu da linki incelemek isterseniz.
Yani arkadasim ayda sadece 19 ytl ye 7.2 sinirsiz kirda bayirda yolda yazlikta her yerde kullaniyorsun. Üstelik diger iskandinav ülkelerinde de hic bir ek ucret ödemiyorum. Babamin basini calismayan modem ve eksi suratli telekomculara 2 yilligina tutuverdim die vicdan azabi yasiyorum. Ustelik senede 7 ay kullanamadigi net baglantisi icin.
Neredeyse 4 G devreye sokulacak ve bizdeki vatan hainleri 3 G nin ihalesini dahi defaatle iptal edip ulkemizi hem gelirden hem hizmetten mahrum ettikleri gibi tekellerin semirmesine canak tutuyorlar.
ve sen arkadasim belli ki baba parasiyla yasiyorsun ve para nasil kazanilio kiymetini de bilmiyorsun kisi basina milli geliri 38 000 dolari asan ülkedeki insanlar bunu bile cok bulurken sen ödedigini neye göre kiyasliyorsun ki normal buluyorsun üstelik hizmet alamadigindan sikayet ederek.
Herkes layik oldugu sekilde yasiyor diye bosuna demiyorlar buna artik kesin kani oldum. Yazik ki binlerce yillik bir mirasin son mirasyedi evlatlari olarak aniliriz kisa bir gelecekte bu kafayla devam edersek. Artik acin gözlerinizi de etrafa bakin titreyin silkelenin uyanin elinizin altinda net baglantisi bilgisayar olmasa anlayacagim göz görmeyince gönul katlaniyor diyecegim ama iyisi mi artik o da kalmadi ama balta girmemis ormanlarda bu da yok die bir de sevinin oldu olacak alamadiginiz zaten kisitli yasakli olan kablo bagimlisi kaziklanmamiz icin