TTNet Tivibu'yu herkese açıyor!

CHIP Online
22-04-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TTNet'in bu sevilen hizmeti, artık sadece TTNet üyeleri değil, herkes tarafından kullanılabilecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ttn ... e-aciyor_39945.html

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'ya herkesin ulaşabilmesi için birçok yenilik hayata geçiriliyor. Artık Tivibu'nun zengin içeriğinden ve gelişmiş özelliklerinden faydalanmak için TTNET abonesi olma zorunluluğu kalmıyor. Televizyonun kontrolünü tamamen izleyiciye veren, Türkiye'de TV yayıncılığına pek çok yenilik getiren Tivibu, bu yeni hizmetiyle daha çok kişiye özgürce TV izlemenin keyfini yaşatıyor.

TTNET abonesi olmadan, Tivibu Web, Tivibu Cep ve Tivibu Smart TV servislerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, www.tivibu.com.tr   adresinden üyeliklerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

TTNET hizmetlerine tek bir kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılabilmesine olanak sağlayan Tek Şifre'yi almak da kolaylaşıyor. Artık, www.ttnet.com.tr  adresi üzerinden, e-posta adresi ile Tek Şifre kaydı oluşturulabiliyor. Kullanıcılar, oluşturdukları kullanıcı adı ve şifreyi Tivibu Web, Tivibu Cep ve Tivibu Smart TV uygulamalarına girişte kullanabiliyorlar.

Yerli ve yabancı filmlerden popüler dizilere, müzik kliplerinden belgesellere, çizgi filmlerden spor içeriklerine kadar Tivibu'da yer alan binlerce içerik ile  "Tekrar İzle", "Seç İzle" gibi gelişmiş özellikler herkesin deneyimine sunuluyor.

Tivibu Web servisinde 100'ün üzerinde yerli ve yabancı kanal, 4000'in üzerinde içerik arşivi, Tivibu Cep servisinde ise 100'e yakın yerli ve yabancı kanal ile 1000'e yakın içerik arşivi kullanıcılarla buluşuyor. Tivibu Smart TV servisini tercih eden kullanıcılar da 31 adet TV kanalı izleyebiliyorken, 500'ün üzerinde içerik arşivine ulaşabiliyorlar.

Tivibu Cep ya da Tivibu Web Maxi Paketi'ne yıllık 69 TL'ye; Tivibu Web Maxi Plus ya da Tivibu Smart TV'ye ise 109 TL'ye ulaşılabilir.

Tüm Konu: TTNet Tivibu'yu herkese açıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr