Hangisine geçsek/en iyi altarnatfler ve fikirler.
TTNET VE ALTARNATİFLERİ..?
yaf ben biri kullaniyorum suanakadar bi sorun yasamadim daha yeni kullanmaya basladim sadece sunu soyleyebilirim.
hizmet olarak iyiler modemi istediginiz saatte ewe getiriolar ama teknik elemanlar kurulumdan anlamio onu soyleyebilirim.
ilerde bi sorun cikar mi onu da bilmiyorum
iknci olark avantaj sunu soyleyebilirim modem senin deil sirketin olarak gozukuyo eger iptal ettirirsen herhangi bi ucret odemiyorsun sadece modemi geri veriyorsun
turk telkomda da bildigim kadariyla modem icin 120 ytl ve ayrica kampanyadan dogan bi para geri istiyolar biri de bole bisi yok....
turknet'e ttnete iyi bir alternatif bence
benim ilk abone olduğum zamanlarda ttnet'en başka şirketler azdı o yüzden abone oldum ama şimdiki fırsatlar o zaman olsaydı olmazdım.
aretias147turk telkomda da bildigim kadariyla modem icin 120 ytl ve ayrica kampanyadan dogan bi para geri istiyolar biri de bole bisi yok....söylediklerine bakarsak TTNET'TEN kurtulmak baya zor görünüyor
bulaşma pişman olursun derim, mafya gibi girişi kolay fakat çıkışı çok zor
Hallederiz_87söylediklerine bakarsak TTNET'TEN kurtulmak baya zor görünüsuanki kampanya icin 2 yıl tahattut istiyolar 2 yıl icinde iptal ettirirsen yakani bırakmıyolar ole diyim yani...
ama iptal ettirmessen modem senin bole guzelligi war isde :D
sozlesme vermislerse sana oku bak ben ilk onu okudugum icin biliyorum walla...
Nirwana arkadaşımın dediği gibi hangisine gidersen git fiyat aynı sadece bir kaç ay indirim kaanıyorsun ikisenelik sözleşme imzaladımı sadece hız da aynı fiyatta türttelekoma rakip gelmiyor daha şöyle bir kablosuz adsl hizmeti firma verirse o zaman belki düşer limitler yoksa bir şey olmaz türktelekoma da rakip gelmez maalesef burda çıkar ilişkileri olduğu için böyle geçen sene hizmete girmesi gerekti 3g mobil iletişim sistemi ama birileri engel oluyor buna ve buda türktelekm ve bürokratlar ve sayın ulaştırma bakanın katkısı var.
N_I_R_W_A_N_A Arkadaşımız çok haklı konuşmuş.Ben bile bütün alternatifleri araştırdım en iyisi çıkana kadar şuan en iyisi TTNET.
Ttnete alternatif şirketlerde türk telekomun altyapısını kullanıyorlar. Bir tek kablolu tv hattı olan bir yerde oturuyorsan(ben kulanıyorum memnunum) kablo internete geçebilirsin. Arıza olunca biraz uyuz olabiliyorsun. 3-4 ayda bir oluyor. Ama fiyat yönünden avantajlı.(tabiki türk tlekoma göre) Türkiye'de başka imkan olmayınca napacaksın