2 gündür Ttnet Yurtdışı çıkışlarında problem vardı bugün ayyuka çıktı ve tavan yaptı öğlen 3'den beri sayfa açamıyordum
ttnet ve speedtest sitelerindeki hız testi 10 kb'sn download 3 kb upload gösteriyordu
Chip online bile yeni kendine geldi.
Yurtdışı sitelere ulaşmak mümkün değil yurtiçi siteleri ehh dedirtecek şekildeydi
Bu arada chip online yurtdışı bir sitemi yani server'i yurtdışında mı.Zaten genelde yavaş bugün açılmamakta direniyordu.
Whois yapınca İstanbul çıkıyor ama hiç inandırıcı değil pin atıyorum 600 ms gösteriyor.
Bence kullanım azaldığı için yoğunluk ortadan kalktı.TTnet yarın sabah yine yavaşlayacak
Çünkü internet sitesinde sorun giderilmiş görünmüyor
Bugün internette problem yaşayan varsa yorumları alalım
EDIT 18.10.2010 Pazartesi
Bundan sonra mesaj ya da yorum yazanlar IP'lerinin başını belirtirse iyi olur.
İstanbul içi için 88'le başlayan ya da 88'den büyük IP'ler bu sorunu yaşıyor.
88 ve 88'den büyük IP veren santrallerin yeni ve sonradan kurulan santraller olduğu bilgisini öğrendim.Bu tezimi doğrulayalım.
Ttnet'te çalışan bir arkadaş vasıtasıyla sorun iletilmiş bulunuyor.
Topic takip ediliyor.Şikayetlerinizi yazabilirsiniz
EDIT 19.10.2010 Pazartesi
Görüşmeler ve yazışmalar sonrasında son arıza veren pop noktası olan İstanbul Ataköy POP13'ün ağır internet erişimi sorunu olduğunu ttnet yönetici ve teknisyenlerine kabul ettirmiş bulunuyorum.
Ve Z.Burnu Bakırköy çevresinden internette 1 saattir iyileşme bulunduğu duyumlarını almaktayım
Sorunumuz ile yakından ilgilenen ve takipçi olan Ttnet çalışanlarından Ümit arkadaşımıza teşekkür ediyorum
Arıza siteden de ilan edilmiş durumdadır