Ttnet 1 Mbps LİMİTSİZ tarifesini kullanmaktayım 45,31 TL
Ttnet NetLİMİTSİZ 8 Mbps,ye kadar Tarifesine Geçmek istiyorum 49 TL
Aradaki 3,69 Farka değermi
Ttnet
netlimitsiz kullanan arkadaslar konu hakkında görüslerinizi esirgemeyin
Netlimitsiz paketi ayrı net6 ve net4 paketleri ayrı netlimitsizde kota yok
arkdaslar konuyu güncel tutalım gün icinde bir neticeye ulasırsa ona göre karar vereceyim ++++++++++++++++++++++++++
ewt ya banada mantıklı gelen bu ama kullananlar ne düsünüyor
telekom salak diil 3 liraya daha hızlı internetin olmaz.ayrıca 8.mbps ye kadar dio ki oda snn telekom merkeziyle arandaki mesafeye göre cekio. interneti 8 mbps yapmştım ben her ay 99 gelince 1 mpbs sınırsıza geçtim ama seçim senin kazıklanmak istiosan buyur geç ttnet bu sağı solu belli olmuo
net limitsiz
8 gb'lik oyunu sabah başla akşama oynuyor olursun
hız limiti olmayan bir siteden 5 gb'lik dosyayı 1,5-2 saatte rahat indirirsin ama 1 mbit ile 11-12 saatte sürer
bende net limitsiz kullanıyom şimdilik bir sorununu görmedim
Arkdaşlar kafam cok karıstı kesin ne yapayım bir yanıt alamıyorum
Netlimitsiz paketi ayrı net6 ve net4 paketleri ayrı netlimitsizde kotaNETLIMITSIZ de kota yok diyen kimse seni kandırmış.
15 GB kotayı geçince hız 512 Kbps. (62,5 KB /sn.)'ye düşüyor. Buna adil kota uygulaması deniyor. TTNet'in açıklamasına göre ; Türkiye de henüz internet için alt yapı tam yeterli olmadığı için 8 Mbps'ye kadar kullanımda başka kişileride etkiliyor(muş). Bu sebepten 15 GB kota uygulaması getiriliyor. 15 GB aşınca 512 Kbps hız'a düşüyor yani senin şuanda kullandığın hızın yarısı.Tabi ben 2 aydır kullanıyorum. Geçen ay 112 GB bu ay da 25 GB+ bi kota'm var fakat hız düşmedi. Gündüzleri internette biraz yavaşlama oluyor ama sorun benim hattımda. Diğer arkadaşlarda bi sorun yok.
Sonuç ; bence geç adil kota bilmemneyini oturtmaları zaman alır. Sömürmene bak. 950 Kb ile dosya indiriyorum daha ne.
Geçeyim8 mbps geçtiğinde 8mbps garantisi verilmiyor. Bunu bil.
Bendekide 8mbps ama hıztestinde 3.5 mbps çıktı.Eğer Dağtım Merkezine yakınsan bağlantı hızın yükselir.
Çoook Yakınsan eğer 8mbs sağlanır.Ama uzak ta bir yerde oturuyorsan boşuna uğraşma derim.
Çünkü hızın uzaklığa bağlı olarak düşecektir. 8mbs garanti vermezler.
Ancak superonline fiber internet hizmeti vermeye başladı.(Tabii biraz pahalı)İşte orada 10 100 1000 mbps fiberoptik kablo üzerinden sağlandığı için nerede olursan ol aynı hızda internete bağlanabiliyorsun.
TTnet in 8mbps lik tarifesinde bu geçerli değil. Çünkü fiber değil.
Seçim senin.
yahu çok kararsız kaldım gecmek istiyorum aslında
aynen ya türkiye sömürge gibi bircok seyde
8 mbps geçtiğinde 8mbps garantisi verilmiyor. Bunu bil.AYNEN KATILIORM GEÇME piyango tarafı var ve 15 gb geçersen ki artık günümüzde dosya boyutları büyüdü 3D filmler ,kaliteli oyunlar,cart curt kesinlikle geçersin 15 gb ı
Bendekide 8mbps ama hıztestinde 3.5 mbps çıktı.Eğer Dağtım Merkezine yakınsan bağlantı hızın yükselir.
Çoook Yakınsan eğer 8mbs sağlanır.Ama uzak ta bir yerde oturuyorsan boşuna uğraşma derim.
Çünkü hızın uzaklığa bağlı olarak düşecektir. 8mbs garanti vermezler.
Ancak superonline fiber internet hizmeti vermeye başladı.(Tabii biraz pahalı)İşte orada 10 100 1000 mbps fiberoptik kablo üzerinden sağlandığı için nerede olursan ol aynı hızda internete bağlanabiliyorsun.
TTnet in 8mbps lik tarifesinde bu geçerli değil. Çünkü fiber değil.
Seçim senin.
sagolun ya mecbur superonline fiber internet servisini bekliyecegiz