Ortaokullar arasında düzenlenen proje yarışmasına katılananız olmuşmuydu açıklanmış galiba bölge finaline kalan varmı Bilgisayar dalında ?
Tübitak Proje Yarışması
2204-Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması 2010/1 'na katıldım ama herhangi bir sonuç daha açıklanmadı. Aşağıya başvuru tarihlerini koydum eğer dediğin ile aynıysa sonuçları burada yayınlayabilirmisin ya da bir link koyabilirmisin?
Başlangıç tarihi: 10/12/2009 Bitiş Tarihi: 29/01/2010
Düzenleme Nedeni: "Hatalı Yazım"
Bizim okula kağıt gelmişti oradan öğrendimde böle bi 3 -4 sayfa bizim bölgede tüm dallarda geçenlerin listesi falan Bilgisayar dalında bölgede 4 kişiyi tek sergiye çağırmışlar 3 ü bizim okuldan 3 projeninde 2 si benim birini başkasına verdim gerçide
Ümitlendim bi an Ankaradaki Final için :)
loseface sonuçlar okula geldi de peki https://ebideb.tubitak.gov.tr adresinde sonuçların yayınlanması gerekmiyormu? + Senin ilçe neresi? Şimdi iyice merak ettim:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halil Abi çoğu zaman jüri projenin ne kadar iyi olduğuna bakmıyor. Çok projeler heba oluyor bu şekilde :(
Bizde katılıcaktık her şey hazırdı (grafiklerine kadar.)
sorumsuz fizikçi yüzünden katılamadık. :!