Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Turan ÖZZEYBEK

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
21-11-2004, 13:38   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,133 mesaj

Öncelikle Chip Forum Sitesine katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

25/04/2004 Tarihinden itibaren Chip Forumlarından bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan oldukça menmunum. İyili kötülü güzel günlerimiz oldu. Bazı sorunlarımıza cevap bulduk bazılarına bulamadık. Fakat bu günden itibaren aranızda bulunamayacağımı bildirmek istedim. Gerek sizlere gerek site yöneticilerine ve bununla beraber Chip yöneticilerine bizlere karşı göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Bizlerle pek ilgilenmeselerde Daha sonra sizlerle görüşmek dileğimle. 1133'ncü mesajımda sizlere veda ediyorum. Kendinize çok iyi bakmanız dileğimle.

Turan ÖZZEYBEK
MSS-MSDE-iFORCE

Banned
21-11-2004, 13:49   |  #2  
Banlandı
366 mesaj

Kararlarına sonuna kadar saygılıyım arkadasım.Keske biraz daha dayansaydın.Unutma hayatta bulunduğun yer kendi uygulamaların eseridir.Ve sen değerli dostum şimdiye kadar verdiğin cevaplar için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Sevgiyle kal.İnşallah buluşmak üzere..

alıntı:
Gönderen : turanozzeybek

Öncelikle Chip Forum Sitesine katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Chip yöneticilerine bizlere karşı göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Bizlerle pek ilgilenmeselerde

Turan ÖZZEYBEK
MSS-MSDE-iFORCE

ReaL_isT
21-11-2004, 19:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

Kararına saygılıyız. Söylenecek fazla birşey yok. Herşey ortada zaten. Verdiğin cevaplar için teşekkürler. Başka bir platformda karşılaşmak dileğiyle...

jaina
21-11-2004, 19:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,406 mesaj

ya pardon eger kaba kacmicaksa sorabilirmiyim neden? Bunu saygısızlık olarak algilamamani temenni ederim.
senin gibi kisi az gelir buralara. :(
Insallah baska bir yerde...

theironman
21-11-2004, 20:01   |  #5  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

forumdan ayrılmana üzüldüm turanozzeybek. Gerçekten sıkıştığımız konulara acilen el koyar durumu öyle ya da böyle çözüme kavuştururdun. Eminim birçok forumdaşım da benim gibi düşünüyordur. Kararına diğer arkadaşların dediği gibi saygı duyuyorum ve belki ileride yine burada olursun ve yine first aid olarak bizlere yardımını sürdürürsün. Elveda!

Banned
21-11-2004, 22:58   |  #6  
Banlandı
366 mesaj

Arkadaşlar turan gidiyorsa vardır bir sebebi.Bana göre adminlerle ilgili bir sorun var ama biz niye kazanmaya çalışmıyoruz Turan'ı..Bize yardım etmekten aciz adminlerin sadece okumakla yetindiği ama Turan'ın yorulmadan bize sunduğu bu bilgiler ki bunca işin arasında bize yazabilme gibi bir fedakarlığı bize gösteren forumdaşımızı niye bir kaç sorumsuz admin yüzünden kaybedelim ki.Bence bu forumun demir başları toplanıp derhal toplantı yağmalı.Bu msn olur veya başka türlü olur ama halledelim diyorum ben.Hasan Yasin'i kaybettik bari Turan'ı kazanalım..

theironman
22-11-2004, 12:36   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

adminler neden sadece bizi izlerler, katılsalar ya, öksüz kaldık bu forumda!

Gökhan Varişler
22-11-2004, 15:05   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Olmadı şimdi ama turan abi bizi yanlız bıraktın senin gibisi bir daha zor gelir bu foruma tabi bu senin kararındır harkes saygı duymak zorunda ama birde sorun şurda burayı bırakmak için büyük bir geçerli neden olması lazım yani burayı bıraktıracak olan sorunu bizimle paylaşmanı isteriz

Banned
22-11-2004, 15:25   |  #9  
Banlandı
366 mesaj

Sorun belli beyler biraz düşünen insan  bulur bunu.Turan'nın uzun dönemdir adminlerle anlaşamadığı aşikar.Ve ayrıldı adminler uyuyor.Ben ne diyorum biliyormusunuz Çarpışmak isteyen admin kim daha akıllı görelim bence bu insanlar çok pasif yoksa şimdiye kadar bazı olaylara kayıtsız kalmazlardı.Ben meydan okuyorum buranın adminlarine ne kadar bilginiz var beim ne kadar bilgim var gelin çarpışalım.Bence bu aşamaya gelen adminle belli insanları kullanarak yani araya birilerini sokarak buraya admin olmuşlar yoksa alakaları yok adminlikle.Olsa olsa bir tek bilgisayarı açmayı kapamayı biliyorlardır ha bir de reset atarlar o kadar.Böyle bir derginin böyle bir sitesi ve bu kadar sorunlu bir veritabanı olması beni hakikatten üzüyor.Bir de işiyle alakasız bir kaç admin koymuşlar buraya.İsteyen istediği gibi at koşturuyor.Ali Babanın çiftliği sanki burası...Ama ortada ne Ali baba var ne de Admin.

Sözüm size forumdaki kıdemli arkadaşlarım.Gelin beraber olalım.Adminlerle tartışalım bu soruna cevap bulalım.Herkez de bir banlanma korkusudur gidiyor.Önemli olan yıldız almak mı yoksa doğru olanları savunmak mı.Eğer insanlar buraya giriyorsa bilin ki Chip dergisinin kalitesi vasıtasıyla giriyor.Ama şu bir gerçek ki eğer forum da kalmak ise bize bağlı biz cevap vermezsek kim bir daha girer buraya.İnceledim üye olmuş insanları çoğu kaybedilmiş ve araştırdım bir çoğu başka forumlarda yazıyorlar ve inanmıyazaksınız ama bazıları admin durumda.Yani buranın herşeyi biziz bunu unutmayın.Ben kormuyorum.Hatta canım çok sıkıldı alın kardeşim  yıldızı benden istemiyorum yıldız falan...

Banned
22-11-2004, 16:04   |  #10  
Banlandı
366 mesaj

Dip Not:Eğer sorduğum sorularıma adminlerden bir cevap alamazsam 2 gün içinde bende basıyorum istifamı.Geri sayım başladı.

Cevap Bekliyorum..

Gökhan Varişler
22-11-2004, 16:14   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Ne kadarda duyarsız davransada adminler böyle kesip atmak olamaması lazım ben gidiyorum diye hani ortaklar arasında bir söz vardır. Ben gidersem bu müessese batar derler sanırım biraz bizde böyle düşünüyoruz ama herkes ufacık bir sorunda ben gidiyorum derse bu forumların kalitesinin düşürüz hee düşürse düşşün burası babamın yeri değil derseniz hata yapmış oluruz çünkü burayı bu kaliteye taşıyan bu günlere getiren bizleriz  öyle değilmi biz neden gidiyoruz gidecek biri varsa oda adminlerin gitmesi lazım değilmi biraz düşünmek lazım bence.

Son Düzenleme: Gökhan Varişler ~ 22 Kasım 2004 16:18
ReaL_isT
22-11-2004, 16:34   |  #12  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

Yazdıklarında doğruluk payı olsada, çok sert konuşmuşsun. Ben olsam biraz daha kibar bir yazı yazmayı seçerdim Revenge Mesela :

"insanların burnu ne kadar havada olursa olsun, ayakları yerde kalmaya mahkumdur"
"Amatör gibi davranıyorsunuz"

Varisler3, kesinlikle haklısın..

Banned
22-11-2004, 16:55   |  #13  
Banlandı
366 mesaj

Bir fabrikada yapılan haksızlıklara karşı işciler ne yapar grev öyle değil mi.Peki grev olunca ne olur üretim durur sonra yavaş yavaş zarar etmeye başlar şirket.Bakar patron olcak gibi değil işcilere zam yaparak geri getirir.Ama patron ayaklanmayı çıkaranı unutmaz.Zamanla elebaşını bir nedenle de olsa işinden kovar.Ama sonuca bakalım biz elimizde bir başarı vardır yani bir tekel delinmiştir.Ben bunun başını çekmeye razıyım beni büyük bir ihtimal banlayacaklar ama kovulmaya razıyım.Yeterki burası bir düzene girsin adminler adam gibi adam olsunlar.Ve işlerini yapsınlar.Oraya admin yazmakla olmaz admin olunmuyor..
Sert bir mesaj demişsiniz ama ben diyorum ki şimdiye kadar sempatik uyarılar verdik de ne oldu sanki kim tınladı bizi.Herkez ulan çocuk doğru söylüyor ama şimdi biz adam gibi yazalım da banlamasalar bizi diye geçiriyor içinden.Çünkü önemli olan yıldız,kariyer...Size yıldız verenler ne kadar saygı duyuyor derseniz hiç.Banu Alkan.Aptal bir kadın ama herkes saygı gösteriyor yüzüne karşı ama kim televizyonun karşısında ona karşı olumlu bir şey söyledi derseniz..Bence taş çatlasın3-4 kişi.Ama önemli olan gerektiğini yüzüne karşı göstermek değil midir.

Hayat cesaret ister beyler ve sizde bu cesaret var inanıyorum ben...

theironman
22-11-2004, 21:25   |  #14  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

ne dersek diyelim artık turanozzeybek yok ve biz başımızın çaresine bakmak durumundayız bundan sonra. Üzgünüm ama gerçek bu.

jaina
22-11-2004, 21:59   |  #15  
Yıllanmış Üye
1,406 mesaj

Ya benim anlamadigimi chip gibi evet chip gibi bir kurumunun kendi forumlarinda böyle bir
düzensizlik yapmasi cok rahatsiz ediyor. Eger kontrol edemiyorlarsa adamlari, zamanlari yoksa, acmasinlar kardesim.
Ben buraya geleli 2 ay felan oldu ve dergiyide zaten 2 aydir en kücük noktasina kadar okuyorum. Orda forumunu görünce dedim" Abi bu chipin. Orda saglam adamlar vardir." Bu mu yani chipin kalitesi? Ve bunlari galiba gene duvara karsi konusuluyor görüdüm kadari ile.

theironman
23-11-2004, 12:34   |  #16  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

belki de duyuyorlardır bizi ama bilmem ki tepki gelecek mi?

Banned
23-11-2004, 14:14   |  #17  
Banlandı
366 mesaj

Yazık çok yazık..Ne dersek diyelim diye diye bu memleket bu hale geldi zaten.Ne bu vurdum duymazlık ne bu insanların kendine güvensizliği.Anlamıyorum sizi arkadaşlar anlamıyorum.Tabikide bizi okuyorlar.Hatta bence bu konuyu tartışıyorlar.
Size bir hikaye anlatayım geçenlerde Chip_Recep'le gittiğimiz Compex fuarında Hem Chip Hem De PcNet stantlarına gittik.PcNet'teki elemanları görsen Adamlar tınlamıyorlar bile Chipi.Çocuğun bir lafını burda söylemek isterim
-Forumun halini görüyoruz bir de bizim foruma bakın kalite farkını görün...
Anlıyorsunuz değilmi siz daha böyle duyarsız bir biçimde hareket ederseniz daha nice insanlar kaybedilecektir.Ben adminlere bu konuyla ilgili br açıklama istedim maille ve sizden de ricam mail atıp bu soruna bir çare düşünülmesini sağlamak....

Uğur-Onur
23-11-2004, 16:45   |  #18  
Üye
96 mesaj

Konu, amacından saptığı için ve Forum Seviyesinin korunması bakımından kapatılmıştır.