Sitemiz Türkiye'nin en iyi bilgisayar kültürü ve internet dergisi olan Chip dergisinin Mayıs sayısında tanıtılmaya layık görülmüştür.Tüm Chip çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Site hakikaten güzelmiş.Hemen Sık Kullanılanlar'ıma ekledim ve üye oldum. Çalışmalarınızın devamını dilerim. Siteyi biraz inceledikten sonra yorum yaparım.
Alıntı: IceManF1 Site hakikaten güzelmiş.Hemen Sık Kullanılanlar'ıma ekledim ve üye oldum. Çalışmalarınızın devamını dilerim. Siteyi biraz inceledikten sonra yorum yaparım.İlginiz için teşekkürler umarım yararlı olur.
İçerik ve kolay ulaşılabilirlik güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim. :)
Alıntı: Atilla Sarıtaş İçerik ve kolay ulaşılabilirlik güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim. :)Teşekkürler Atilla Sarıtaş
Gerçekten çok orjinal tasarımıyla birlikte...Emeğinize sağlık.
Alıntı: yorumsuz_ Gerçekten çok orjinal tasarımıyla birlikte...Emeğinize sağlık.Beyenmenize sevindim.Saygılarımla..
Orjinal ve kaliteli bir yüzle karşımıza çıkıyor site. Emeğinizin hakkını almışsınız ve umarım almaya devam edersiniz.
Emeğinize Sağlık. Başarılar...