Arkadaşlar herkesin kullandığı vlite nlite gibi programlarda güncelleme paketlerini entegre edebiliyoruz. Bende kendi windows7 Cdmi yaratayım dedim 1-2 konu vardı fakat istediğim cevabı alamadım.
Bana şu andan itibaren ve geçmişte yayınlanan güncellemeleri nereden bulabileceğim hakkında yardım edermisiniz?
Yani bu windows7 için önemli ama Xp vista gibi sistemler içinde olursa daha yaralı olur. Şimdiden teşekkürler.
Not: Sadece benim için değil Chip kullanıcıları için önem arzeder...
Tüm Güncellemeler
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
http://www.microsoft.com/downloa ... 1f040027&stype=n_pf
listeden istediğin işletim sistemini seçip aç, tüm güncelleştirme ve araçları görürsün. ordan güncelleştirme paketlerini indirip arşivleyebilir ve kendi kurulumuna ekleyebilirsin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
292 mesaj
windows download updater yaz googleye burdan programı indir ardından....hangi güncelleştirmeyi alacaksan misal office visata xp gibi...listeleri indir...bukadar..!!!
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Bir de hotfixler var. Yaklaşık 500 MB. TheHotfix sitesinde bulabiökmen lazım...Microsoft Download sitesine girip liste filtresini "windows 7" olarak ayarlarsa hotfixlerde dahil tüm güncelleme, yazılım ve belgeleler orda sıralanıyor zaten. ordan "windows 7 güncelleştirmesi" ve "windows 7 güvenlik güncelleştirmesi" adı altında tüm hotfix'leri ve diğer güncelleştirmeleri indirebilir ;)
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Hayır :) Hotfixler Update'lerden farklı olarak özel istek üzerine verilebiliyor. Hotfix'ler ve Update'ler çok fakrlı şeyler...şimdi tekrar arattımda gelişmiş arama ilede çıkmıyor artık, ben zamanında kendi vista dvd'mi yaparken bulabiliyordum hepsini, 7 gelince uğraşmadım daha ama değiştirmişler sistemi nerde eski download center'lar...