bios ekranında tümleşik ekran kartını seçince windows xp açmak istediğimde xp açılırken windowx xp yazı altında çizgilerin geçtiği ekran geliyor.ve belli bir süre sonra donuyor.
acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz
bios ekranında tümleşik ekran kartını seçince windows xp açmak istediğimde xp açılırken windowx xp yazı altında çizgilerin geçtiği ekran geliyor.ve belli bir süre sonra donuyor.
acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz
tümleşik kartı secince harici kartı cıkarmıyorsan eger onla cakışıyordur, onu cıkarıp dene...
Ekran kartı takılıyken tümleşik ekran kartının çalışması imkansız ?
Ama direk tümleşik takılıda windows yazısı giderken donup kalıyorsa bios update yaparak sorununu çözersin.
sah1nEkran kartı takılıyken tümleşik ekran kartının çalışması imkansız ? ...bende onu diyorum işte, bios'tan onboard vga aktifleştirilse bile o kart takılıyken calışmaz, otomatik olarak yine devredışı gösterilir. bazı yeni model anakartlarda hem haricinin hemde onboard vga'nın aynı anda acılabildigini gordum ben o kadar...
sah1n'den alıntı:
Ekran kartı takılıyken tümleşik ekran kartının çalışması imkansız ? ...
bende onu diyorum işte, bios'tan onboard vga aktifleştirilse bile o kart takılıyken calışmaz, otomatik olarak yine devredışı gösterilir. bazı yeni model anakartlarda hem haricinin hemde onboard vga'nın aynı anda acılabildigini gordum ben o kadar...
BUNLARA KATILIYORUMMM AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORUM