edit: ürünü alacak olanlara fikir vermek adına google aramalarında daha rahat çıksın diye başlığı değiştiriyorum.
Uzun zamandır netten alışveriş yaparım, hep bilindik siteleri tercih ederim vatan dışında başımı ağrıtan olmadı. Aradığım bir ürün var ve çok iyi fiyata bimeksde var; bu gün tam sipariş verirken site uçtu 12.45 civarı, defalarca açmaya çalışdım server bilmem ne hatası verdi. sonra dedim heralde bunlar paranın üzerine yattı, bankamı aradım bu gün k.kartımdan işlem yapılmış mı dedim; yok yapılmamış dediler. neyseki ürünü alamadık ama paçayı ve parayı kurtardık ben bu siteye iyice ayar olduğumdan defalarca 444 22 11 aradım, siz ne iş yapıyorsunuz diye sormak istiyordum enteresan ama böyle bir numara yok, varda sürekli meşgul; ne operatör var ne müzik en azından müzik olsa biraz yatışırdım. sadece dıt dıt edip kapanıyor bu numara. iş inada bindiği ve izzeti nefis meselesi olduğundan açtım tüm türkiyedeki şube sayfasını ve hepsinide tek tek aradım bildiğiniz numara bunlar 444 li değil, yine şaşırmayacağınız gibi hiç biri cevap vermedi. Buradan alış veriş yapan kimse varmı, beyler bu bimeks ne ayak? paramla rezil olurmuyum aşağıda belirttiğim ürünü almalımıyım yoksa arkama bakmadan kaçmalımıyım. telefonu bile olmayan bir yerde elimize ürün ulaşmayacınca nereyi arayacağız bimeksten alıp vatanımı arayalım yoksa hb mı bir fikiri veriniz lütfen.
http://www.bimeks.com.tr/urun/10 ... or-120w.aspx#photos
bu ürünü almayı dendim iyikide site server hatası verdide alamadım nette bu fiyata başka hiç biryerde yok, yoksa bimeksle hiç işim olmazdı ama başka hiçbir sitede 120 w luk tunçmatik adaptör yok.