arkadaşlar yıllardır kullandığım ve gözbebeğim olan Tuneup Utilities yine başka bir gözbebeğim olan windows7 de çalışmıyor.çıkan yazı su "your windows version isnot supported by Tuneup Utilities 2009.It is therefore not possible for you to continue using it on this operating system". kısacası win7 ile uyumsuz.en az bu pro kadar işe yarar ve önerebileceğiniz bir program var mı?
Tune up utilities ve WİNDOWS 7
cclear Advanced SystemCare bu ikisi göz bebegim
Birkaç güne kadar windows 7 ile uyumlu birçok artı özellikler eklenmiş yeni sürümü çıkacak onu kullanırsınız.
onu kurmayınca windows7 çalışmıyor mu ? veya internete giremiyormusunuz ? anlamıyorum bu bomboş program sevdalarını...interneti bilgisayarı kendinizi geliştirmek için kullanan..program kurmasan da birşey olmaz windowssuna korkma..sadece zaman kaybı
hepinize tesekkür ederim ;D
arkadaşlar şuşekilde uygularsanız acılır
ilk önce TuneUp Utilities 2009 stup,una sağtılatıp özelikler daha sonra uyumluluk modunu daha vista seciyoruz aynı yerde bu programı yünetici olarak calıştır işaretliyoruz aynı yerde tüm kulanıcılar içinde aynısını yapıp uygula tamama basıp programın stup,na basıp kuruyoruz program kurulduktan sonra aynısını busefer kurulan TuneUp Utilities 2009 yapıyoruz sağtıklatıp özelikler uyumluluk modu vista yünetiçi olarak calıştır işaretliyoz tüm kulanıcılar içinde aynısını yapıyoruz uygula tamam daha sonra normal aç diyoruz program acılıyor bir uyarı cıkıyor o uyarıya hayıra basıyoruz bu sadece birseferlik deyil programı her actığımızda o uyarı kutucuğuna hayıra basacağız hayıra deyilde evete bassak ne olur program o anda acılırı birdaha açmak isteseniz hata verir hata vermemesi için ne yapacağız ilk başta yaptığımız uyumluk modunu vista ayarlıyoz progamı yünetici olarak çalıştır işaretliyoruz
ben 2010 beta 2 yi almanca olarak kullanıyorum, zaten yıllardır kullandığımdan arayüze aşinalık var ve ne sorup ne istedğini rahatça anlatıyor.
gayet memnunum.
Resmî versiyon değil -ya da- geliştiricilere veriliyor...
TuneUp Utilities 2010 betasını indirmek isteyen arkadaşlar burdan indire bilirsiniz
http://rapidshare.com/files/2840 ... eta_by_BaraCuda.rarSon Düzenleme: zazaca ~ 05 Ekim 2009 23:19
Arkadaşlar biraz sabredin. Windows 7 çıkmadığı için acele etmiyor olabilirler. Belki de şu an eksikleri vardır onlarla uğraşıyordur adamlar. Betasının internette olduğunu biliyoruz fakat adamlar İngilizcesini bile çıkartmamışlar. Windows işletim sistemi gibi acele çıkartıp yamalama işine mi başlasınlar.