bu hatayı nasıl halledebiliriz arkadaslar?
şimdide çince :S
yok olmadı biraz biber ek üstüne,
olmadı kaşar rendele
bu hatayı nasıl halledebiliriz arkadaslar?
şimdide çince :S
yok olmadı biraz biber ek üstüne,
olmadı kaşar rendele
fake error bunlar trojan yemişsin
tmmda kardes ıste dıom bunu alt edecek bi yazılım
neyse fun-ku dan dönünce bakarım
ekrana bitane haduket at sorundan kurtul :-) bu arada street figter kaç oynuyorsun ve favori adamın kim ?
süper street fighter 4 arcade edition evil ryu chun lee vega ve mistır bişon
yok valla ya bruce lee ye hareketleri benzemiyor pek bende ken ve ryu yu kullanıyorum senin oynadığın oyunda adı uzun olduğu için yazmaya üşendim :-)
online oluyorsa atarız istesen
bu arada street fighter balance editionuda denemelısın grafikler iyi değıl ama super keyıflı
online oluyorsa atarız istesenben oyunlarda öncelikle daha yüksek seviyede keyifli oynanışlı olanı tercih ederim o oyunu denedim mi bilmiyorum ama ben teyze oğlunun ps 1 i vardı zamanında street_fighter_ex2_plus a hayran kalmış ve delisi olmuştum saat akşam 6-7 gibi başlardık kapışmaya gece 3 olmuş farkında değiliz sanki hiç abartmıyorum 20 dk geçmiş gibi oluyordu hastası olmuştuk onlline oynayalım konusuna gelince bendeki oyun malesef korsan onlline oynamak için orjinal oyun gerekli mi ?bu arada street fighter balance editionuda denemelısın grafikler iyi değıl ama super keyıflı
kusura bakma konuyu da mahvettik
ben oyunlarda öncelikle daha yüksek seviyede keyifli oynanışlı olanı tercih ederim o oyunu denedim mi bilmiyorum ama ben teyze oğlunun ps 1 i vardı zamanında street_fighter_ex2_plus a hayran kalmış ve delisi olmuştum saat akşam 6-7 gibi başlardık kapışmaya gece 3 olmuş farkında değiliz sanki hiç abartmıyorum 20 dk geçmiş gibi oluyordu hastası olmuştuk onlline oynayalım konusuna gelince bendeki oyun malesef korsan onlline oynamak için orjinal oyun gerekli mi ?hiç sorun deıl hepımız ınsanız elbet konuscazkusura bakma konuyu da
ex2plus amanın allah benım ps1deki oyun hard modunda hiç yenılmıcen haa kairi yi açmıstım resmi:
dostum resim görünmüyor fakat korsan oyun bendeki onlline oynayabilir miyim senle oynamak isterdim
keske oynasak ilk defa sf ye hyran oln biryle tanısorum (babam ariç ateri salonunda oynuyorlarmıs .ss)
dostum nerde yaşıyorsun belkide yakınsak oynarız ben istanbul \ kartal da yım
hata kodunuz internet ağınızın kullanımında geliyor.
İnterente veri gönderen programı kilitlerseniz hata kodundan kurtulabilirsiniz ama başka sorunlara yol açma ihtimalininda var olduğunu unutmayın. Örneğin oyunlar için kullanılan bir programsa oyuna giriş yapılamaz.
neyse bir gün orjinal ini alırsak oynarız internetten dur bi bakayım belkide bi önceki sürümü uygun fiyata bulursak alırız
sende street fighter 4 arcade edition mu var yoksa sade street fighter 4 mü var kardes?
aslında bir yolu var hamachi ile;Street Fighter 4 Lagsız Online Oynama (Kopya oyunlarda) : Bilgisayar Oyunları - TRfighters.net-Türkiye'nin Dövüş Kulübü
aslında bir yolu var hamachi ile;Street Fighter 4 Lagsız Online Oynama (Kopya oyunlarda) : Bilgisayar Oyunları - TRfighters.net-Türkiye'nin Dövüş Kulübüvalla baya uğraş isteyen bir yöntem ama bilmiyorum acaba oynayabilirmiyiz
ahaha bak ne buldum:
qoptum.sss
Street Fighter X Tekken Cinematic Trailer 5 - YouTube buda oyun fragmanı
dış görünüş benziyorda dövüşürken benzemiyor ne bilim ben benzetemedim dövüş hareketlerini yinede street fighter konusunda bir arkadaşla muhabbet bile güzeldi oynamış kadar olduk haha