türk kızlarının %90-95'inin taş gibi olması

cem_batum
21-01-2016, 13:16   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

sayı abartılı, buna şüphe yok. ama şöyle 15-20 sene öncesine kıyasla değerlendirirsek, türk kadını bildiğin görsel reform yaptı.
çok belirgin bir fark var eskiye görece.

bunda, yeni nesil kadınlarımızın binlerce yıl boyunca atalarının sahip olmadığı avantajlara sahip olmalarının rolü büyük. artık çok da kötü olmayan bir genetik havuzumuz var. yıl geçtikçe daha da güzelleşiyor. özellikle kadınların giyim-kuşam yönünden ciddi bir avantajları söz konusu. erkek çoğu zaman 3-4 joker renge bağımlıyken, kadın bin çeşit kesimde, bin çeşit renk elbiseler giyebiliyor. daha iyi besleniyoruz, artık çoğumuz üniversite okuyabiliyoruz. kitap okuma oranı arttırıyor.mal ve hizmetlere ulaşım kolaylaştı. 1000 liralık malın kalite bakımından biraz daha eksiğini, rahatlıkla daha ucuza bulup giyebiliyorsunuz. medya ve moda endüstrisi güzel olanları sunuyor, buna yöneliyoruz. estetik operasyonlar ucuzladı, haliyle yaygınlaştı. üstelik, bu söylediğim durum, ülkenin genelinde geçerli. beğenilmeyen bağcılar meydanı bile küçük taksim gibi. bu kızların anneleri köyde tandır yapan kilolu ablalarımızken, 30 sene önce buraya göç ettiler aslına bakarsanız, buna rağmen değişim muazzam.

erkekler açısından bakarsak da gidişat iyi. ama hala pek yanlarına yakışamıyoruz. 10 üzerinden 9 luk kadın, genelde kendine yakışan erkek bulamıyor yanına. şuan türk erkeğinin kadınına göre belirgin artısı, ciddi bir genel kültür düzeyine sahip olması, kadında bu özellik neredeyse yok denecek ölçüde. bir de spor yaşantısı. 14-15 yaşında çocuklar karın kasıyla geziniyor. kadınlarda spor kültürü yok. başlayan da 3 ay sonra arnold olma korkusuyla bırakıyor.