ARKDAŞLAR TÜRK KARDEŞİMİZ YAPMIŞ BUYURUN:
TÜRK MALI XP
bu cok uzun zamandır wardı.Fiesta XP diye geçiyor.
DOĞRUDA BEN BİLMEYENLER İÇİN SÖLEDİM yani haklısın
Bende var kurdum zamanında içinde gelen programlar hıc fena değil.Ama sonradan sarmadı
Ne gibi farklar var bizim kullandığımız Sp2 ile arasında?
çok fark var bunda bi kere sp3 kurulu ve gereksiz şeyler ortadan kalkmış içinde 1000 yakın driver yüklü o seninkisini otomatik şeçiyor yani
Aslında birçok 3.parti yazılım kaynıyo içi. Wındowsun gereksız kullanılmayan bölümleri çıkartılıp yerıne bu programlar kullanılmış. Aslında denemekte yarar var.Bu arada SP3 diye bir sey daha cıkmadı.O senın dedıgın Autopatcher, içine yıne ınce ayarların konuldugu bır paket ama sağlıklı bir sey değil.Hack için yapılmış bir sey olabilir.
evet arkdaşım hack için kullanıyor onu
nette bir sürü xp variyasyonları var ben essential var hiç bilmeyen adan vista zanneder ie7 media olayer herşey dahil içinde
internette arama yaparsan karşına bir sürü gelir ha illegal bir olaydır net internet yani uzatmıyoruz ingilizce kullanabilirsen linkleride verebilirim
ben kullandım Fiesta yı...
tam yetki yok ağ bağlantıları değiştirilmiş...
acayip birşey olmuş...
Hiç kullanmayın...
saygılar...
bencede kulanmayın zaten yazı bilgi amaçlı saygılarımla ayrıca neti de öğrendim artık
bir sey soracagım kullanılmayacak bır program önerirken en baştan bunu yapmış olsaydın diğer arkadaşlarda bilgilenirdi. Madem böyle düşünüyorsun nıye bu konuyu açıyorsun hamza
açıklıyayım kardeş şimidi bu konu bilgi amaçlı iyi bi şey mi kötü bişey mi bu işletim sistemi bilmeyenle öğrensin diye bende dahil olmak üzere tabi !