Türk telekoma forum aracılığıyla adsl fiyatlarındaki yeni uygulamadan dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Türk telekoma teşekkür
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İşte budur. Ben de seni tebrik ediyorum kardeşim.
Resmi kurumlarımız hantallıktan kurtulmaya çalışıyor, onlara yardım edelim, destek olalım. Keşke bunu herkeş yapsa.
ARKADASLAR
maalesef siz ve sizin gibi dusunen bir kitle oldukca bu ulkenin telekom sistemi tekelden kurtulmayacak...
Siz telekom'un size iyilik yaptigini dusunuyorsunuz di mi? onemli degil oyle dusunun ve bu yapilan kucuk indirimleri jest zannederekten mutlu olun, hatta ve hatta acin telekom'a da tesekkur edin.....
Refah seviyesi bizden 5.5 kat ve 8.5 arasinda daha yuksek olan avrupa'da internet fiyatlarindan ornek vereyim
1 mbps sinirsiz erisim :15 Euro
6 mbps sinirsiz erisim + 100 adet dijital tv kanali +ulke ici sinirsiz ip telefon gorusmesi + modem bedava + ustelik baglanti harraci denen bir harrac ta kimseye reva gorulmuyor....
(fransizca bilenleriniz buyursun baksin : www.free.fr 3.700.000 kullanicisi olan bir isp)
Oysaki adini vermeyecegim bazi ulkenin bazi telekomlari, kapattiginiz ADSL hattinizi 3 ay sonra tekrar actirmak istediginizde size odettigi 147 milyonluk soygun gibi ilk faturayi unutup
tekrar baglanti ucreti talep ediyor....
Hatira diye sakliyorum faturayi, isteyene gonderebilirim, ki bunun sadece 69 milyonluk kismi aylik adsl ucreti, diger 69 milyonluk kismi port ucreti(baglanti ucreti) diger kismi ise cesitli masraflar....
Arkadaslar uyanin ve silkinin biraz, acin gozlerinizi dis dunyada neler oluyor bi bakin....
Aslinda bu ulkeyi sevmezseydim belki bu olaylara gulup gecerdim,ama omuyor iste....
Saygilar
seyfigo
ARKADASLAR COK PARDON
NIYE 147 MILYON YAZMISIMKI
ILK SOYGUN DA ODEDIGIM FATURA :176.000.000 TL
147 MILYON DEGIL
SAYGILAR
SEYFIGO
====================
alıntı:
Gönderen : seyfigoARKADASLAR
maalesef siz ve sizin gibi dusunen bir kitle oldukca bu ulkenin telekom sistemi tekelden kurtulmayacak...
Siz telekom'un size iyilik yaptigini dusunuyorsunuz di mi? onemli degil oyle dusunun ve bu yapilan kucuk indirimleri jest zannederekten mutlu olun, hatta ve hatta acin telekom'a da tesekkur edin.....
Refah seviyesi bizden 5.5 kat ve 8.5 arasinda daha yuksek olan avrupa'da internet fiyatlarindan ornek vereyim1 mbps sinirsiz erisim :15 Euro
6 mbps sinirsiz erisim + 100 adet dijital tv kanali +ulke ici sinirsiz ip telefon gorusmesi + modem bedava + ustelik baglanti harraci denen bir harrac ta kimseye reva gorulmuyor....
(fransizca bilenleriniz buyursun baksin : www.free.fr 3.700.000 kullanicisi olan bir isp)Oysaki adini vermeyecegim bazi ulkenin bazi telekomlari, kapattiginiz ADSL hattinizi 3 ay sonra tekrar actirmak istediginizde size odettigi 147 milyonluk soygun gibi ilk faturayi unutup
tekrar baglanti ucreti talep ediyor....
Hatira diye sakliyorum faturayi, isteyene gonderebilirim, ki bunun sadece 69 milyonluk kismi aylik adsl ucreti, diger 69 milyonluk kismi port ucreti(baglanti ucreti) diger kismi ise cesitli masraflar....Arkadaslar uyanin ve silkinin biraz, acin gozlerinizi dis dunyada neler oluyor bi bakin....
Aslinda bu ulkeyi sevmezseydim belki bu olaylara gulup gecerdim,ama omuyor iste....
Saygilar
seyfigo
Ben zar zor babamı kafaya alıp eve 128 adsl aldırmıştım. Ve bu yeni uygulama ile hızım 256 ya çıktı çok hoşuma gitti, bu yüzden tt ye teşekkür ederim...
Şimdi gelelim seyfigo nun dediklerine....
Aslında çoook haklısın kardeşim. Bende bir Linux'cu olarak Windows'un bu haksız rekabetine çook karşıyım ama napalım hayat böle...
Bu arada zorda olsa Windows un bir rakibi var, Linux...
AMA tt nin bir alternatifi yok. Mesela benin oturduğum verde resmi kurumlar çook yavaş çalışır bu yüzden bir özel şirketten adsl almak istedim. Sanırım superonli di. Sitesinde bulunduğum yere adsl desteği veriliyo mu die sorgulattığımda bana "Bulunduğunuz yerdeki santral adsl desteğine uyumlu değil" dio du ama ben bir tanıdığın kafesinde 256lık adsl ile nete giriyodum.
Bunun üzerine bende mecburen tt ye abone oldum ve yaklaşık 5 ay sonra sözleşme imzaladık ve 1 hafta sonra açıldı. (Düşünün ne kadar yavaş çalıştıklarını...)
Bu arada fiyat olayına gelince... Yanılmıyosam inndir.com da görmüştüm. ABD'de kablosuz bağlantıdan bile adamlar 10 milyon bi para alıcaklarmış. (Fiyat eyalete göre değişebilir...)
SÖZÜN ÖZÜ
Evet tt büyük bir tekelcilik yapabilir (Win gibi), o zaman diğer firmalar öyle bir kampanyalar yapacaklar ki millet mecburen onları seçicek. (Lin gibi) mesela şimdi 30mil 'e 256 hizmeti veren bir servis sağlayıcı olsa anında o na geçerim...