Türk Torrent Sitelerinin Referansları
torrent-plus.org gelişmekte olan güzel bir site
.....................
reklam kokuyor...bu torrent isinde herkes bilirki en iyi site su anda turktorrent ve bitturk tur gerisi yalan
ayrica uyelik kapali olan sitelere bu verdigin sekilde kimse uye olamaz blgine
bu benim dusuncem ama gercek
doğrudur kankam açılınca üye olunabiliyor ama
birde torrent-plus.org hakkındada yönetimde değilim sadece user kullanıcıyım paylaşımları güzel olduğu için öyle dedim.
torrent-plus.org güzel bir sitedir hem turknovada çok güzel bir site o yukardaki arkadaş onlar sana göre güzel siteler diğer kişilere saygı duy gerisi boş filan ne öyle:D...
bana görede bitturk boş bi site ama sana göre diil ben söylemiyorum boş filan diye bu arada torrent arenada önde giden sitelerden...
neyse arkadaşa teşekkürler..
arkadaslar, isohunt.com dunyadaki en gelismis ve genis tabanli bir torrent sitesidir
bulamayacaginiz birsey yoktur. eger nette varsa anca ondan bulursunuz bulamadiginiz torrentleri.
daha iyisini bulanlar bana mail atsinlar lutfen.
cilekess@hotmail.com
Ratio zorunluluğu yapıyor hepsi ne yapayım türk torrenti bende bişi zannettim. Emule ye devam.
1 mbit bağlantım var eee 0.8 ratio yapacakmışım akıl var mantık var 1 mit upload 25 kpbs 100 le indirsen 4/1 yapar. Buda rationun 0.2 olduğunu gösterir.
arkadaşlar leechturk ve arena-tr davetiyesine ihtiyacım var. gönderebilirseniz sevinirim.
Boş yere uğraşmayın bende hiçbiyerde olmayan birşeyler vard diyerek üye oldumda bi anlamı yok. Ratio ya takılırsınız
www.yenitorrent.com hem davetiyesiz, hemde arada siteden hediyeler veriliyor.
Kesinlikle bakmalısız