ttnetten cayıp resimde göruldugu üzre bu tarifye geçilip 2 yıllık zorunlu bır bırlıktelıkten pişman olurmuyuz sizce turk.net kullananlar artıları eksileri belirtirseniz veya bilgisi olanlar belirtirse sevinirim
ttnet 1mb sınırsız 45 turk.net 2mb sınırsız 54
Turk.net kampanya sizce nasıl?
İyi gibi duruyor. 1 ay sonra eğer uzarsa kampanya ben de düşünüyorum Turk.net'e geçmeyi.
kablolu varsa sınırsıza geçin 17 tl
eğer kablolu varsa binanızda bence uydu nete bak çok cazip tarifeleri. fiber kablo hemde.
Bunlar büyük ihtimal sınırsız ama adil kullanım limitli tarifeler.
turknet'in kampanyası güzel yalnız smile'nin kampanyası daha kârlı duruyo temmuzdan beri smilenin 3ay ücretsiz internet kapmanyasını kullanıyorum. 12 ay taahhütle bir sorunum olmadı ayrıca dostunu tavsiye et kampanyasından da 3 arkadaşımı smileli yaptırdım 6 ay ücretsiz oldu :)) sınırsızda da 7 ay sınırlı fiyatı kampanyası çok uygun.
turknet 24 ay taahhüt bunu da değerlendir. TTnet dışında; uydu net başta olam üzere smileadsl-dopingnet-biriadsl-turknet. hepside iyi ttnet'e bulaşma da. istediği kadar alt yapı aynı olsun hizmet sonrası destekde çok önemli. Sonuçta ttnetin bukadar uçuk fiyatlarla internet servisi sunması ve o kadar insanın görüşlerine dikkate almadan kafaya göre takılması piyasada dişine göre rakibi olmayışından.
Düzetme: İmla
bence Turk.netin, ttnetten bir farkı yok ayrıca smile adlsinde ve smile adslin heryerde aynı kalitede hizmet sunmadığını duydum.
kablolu yayını olup ttnetten servis alanlar bir daha düşünsünler...bakır kabloda % 25 kayıp olur her zaman ama fiber kablolarda kayıp % 5 i geçmez....
[URL=http://img32.imageshack.us/i/sudaucuznet.jpg/][/URL]
uydu net her yere yayilmis olsa eminim %80 kullanici ona gecer cunku benim gibi standart ev kullanicisi 17 lira ustelik SINIRSIZ hiz yavas olabilir ama hiz bizim icin okadarka onemlimi ( benim icin önemli degil ) ttnetende bu tip 512 mb SINIRSIZ tarzi tarife bekliyoruz ama daha coookkk bekleriz gibi duruyor