Türkçe Bedava host ftp php mysql veren site var mi var sa yardımcı olabilir misiniz???
Türkçe Bedava host ftp php mysql veren site var mi
- 1
- 2
Ücretsiz Türkçe bulamazsanız alternatifleri
www.0adz.com
firma her ne kadar ön plana çıkmasada hizmetleri gayet iyi. 5500 mb alan ve 200 gb aylık trafik veriyor. tabii bunların yanında en önemli artı özelliği 50 mysql database ve 50 domain ekleyebilmeniz. “peki bu ne anlama gelir?” derseniz; bir hesap alarak bu hostta tam 50 site barındırabiliyorsunuz. sitede ayrıca otomatik script kurulumu (29 tane) ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz.
www.5gigs.net
firma size reklamsız ve bedava olarak 5 gb alan 30 gb trafik sunuyor. 1 ftp hesabı ve 1 adet de mail hesabı veriliyor. ayrıca otomatik script kurulumu ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz. ayrıca ücretsiz istatistik sistemi de mevcut.
www.freewebhostx.com
firma size reklamsız ve bedava olarak 10 gb alan 10 gb trafik sunuyor. 1 ftp hesabı ve 1 adet de mail hesabı veriliyor. yine otomatik script kurulumu ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz.
www.createandhost.com
firma size reklamsız ve bedava olarak 10 gb alan 30 gb trafik sunuyor. 1 ftp hesabı ve 1 adet mail hesabı veriliyor. sitede ayrıca otomatik script kurulumu (29 tane) ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz. 20 mysql database ve 20 domain ekleme yani tek hesapla 20 site barındırabilrsiniz.
www.trsitem.co.cc
reklamsız ve bedava olarak 300 mb alan 10 gb trafik sunuluyor. 1 ftp hesabı ve sınırsız mail hesabı veriliyor. otomatik script kurulumu (29 tane) ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz. 7 mysql database ve 6 domain ekleme yani tek hesapla 6 site barındırabilrsiniz. sitenin başka bir avantajı sitenin türkçe olması. firmadan host almak isterseniz gmail hesabınızın olması gerekiyor. başka mail adresleriyle bedava host alamıyorsunuz.
www.byethost.com
Firma size reklamsız ve bedava olarak 5.5 gb alan 200 gb trafik sunuyor. 1 ftp hesabı ve 1 adet mail hesabı veriliyor. sitede ayrıca otomatik script kurulumu ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz. 50 mysql database ve 50 domain ekleme yani tek hesapla 50 site barındırabilrsiniz. cpanele girdikten sonra “add domain” tıklayarak domain ekleyip dns ayarlarını yaptıktan sonra yine cpanelden “fantastico type installer” tıklayarak domaininizle hemen site kurabiliyorsunuz. ayrıca phpbb, smf vs.. forumları 2 dakikada kurabilirsiniz.
kolay gelsin….
Kaynak: bildirgec.org
Paylaşım için teşekkürler....
Peki neden türk siteleri böyle birşey yapmiyor.....
Ve böyle birşey yapabilir miyiz?
Yapabilirsek nelere maal olur..
Tabiki Türk sitelerinden söylediğiniz hizmetleri verenler var ama ya reklamlı ya da ne yazıkki ücretli (hem domain hem host)
Ücretsiz olup alternatifler belitmiş olduğum gibi ....
Eğer düşünürseniz 1024 mb alan veren www.bedava-sitem.com 'a bakın derim
bedava ve reklamsız türkçe karakter desktekli php mysql vsvsvs özelikleri olan bedava host ? var mı peki
nasıl birşey düşünüyorsun domain al ücretsiz host vereyim :D
1 mysql vt, 1 mssql vt 50 mb alan verebilirim. 5 gb de band yeterlimi. para istemiyorum yanlız dandirik site kuracaksan bulaşma bana ;) yok forum vb kuracaksan yukarıdakiler yeterli olur sana.
Çalışmalarımı denemek ve kendi kişisel sayfamıı yapmak için arıyordum şu an kendi localhostta deniyorum fakat bir sorun oldugunda birilerinide o sorunu gostermek için hosta yuklemek gerekiyor tabiki.
anlayışın için çok teşekkürler
Funpic.de Kullanabilirsin Çok saglam host içeriyor.
Funpic kullanıyorum saten ama türkçe karakter desteği yok ve her sayfa aıldıgında kocaman bir reklam geliyor başka alternatif?
ya ciddi yapacaksan güzel bir domain al host vereyim. zamanında reklam olan çok siteyle çalıştım o yüzden uğraşmanı istemem ama zorlamam da illa vereyim diye. iki kere söylerim 3. yü söylemem :)
reklamı kaldıracak kod veririm ama yayıncı banlarsa emeğine yazık olur ;)
sevgili kardeşlerim ben bu host olayına yeni başladım filezilla ile ftp ye giriyorum fakat public_html çıkmıyor bunu nasıl görebilirim ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba Arkadaşlar
Sizlere Sorunsuz Ve Gercek Hosting İ Takdim Edeceğim.
Bu Kampanya OverBilisim Adli Firmanın Yardimiyla Basladi.
Herkes Ücretsiz host Acabiliyor.
NasilMi Buyrun Video
YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=N14FVkQxXRI
Video İzleyin Dikkatlice.
FİRMA SİTESİ : www.metin2forumbiz.tk
.TK ALMA SİTESİ : www.yoncu.com
+REP VERİRSENİZ MAKBULE GECER
HOST ÖZELLİKLERİ:
-10 GB WEB ALANI
-250 GB TRAFİK
-50 MAİL
-50 FTP
-50 MYSQL
-50 CEVAPLAYICI
Php Sürüm 5.3
KONTROL PANEL : DİRECTADMİN(TÜRKCE)
www.byethost.com
Firma size reklamsız ve bedava olarak 5.5 gb alan 200 gb trafik sunuyor. 1 ftp hesabı ve 1 adet mail hesabı veriliyor. sitede ayrıca otomatik script kurulumu ile anında sitenizi hazırlayabilirsiniz. 50 mysql database ve 50 domain ekleme yani tek hesapla 50 site barındırabilrsiniz. cpanele girdikten sonra “add domain” tıklayarak domain ekleyip dns ayarlarını yaptıktan sonra yine cpanelden “fantastico type installer” tıklayarak domaininizle hemen site kurabiliyorsunuz. ayrıca phpbb, smf vs.. forumları 2 dakikada kurabilirsiniz.
kolay gelsin….
Kaynak: bildirgec.org
nasıl birşey düşünüyorsun domain al ücretsiz host vereyim :D
1 mysql vt, 1 mssql vt 50 mb alan verebilirim. 5 gb de band yeterlimi. para istemiyorum yanlız dandirik site kuracaksan bulaşma bana ;) yok forum vb kuracaksan yukarıdakiler yeterli olur sana.kardeş mümkünse bana yardımcı olur musun host konusunda?
tercüme büromuzun sitesini yayınlamak için host arıyorum ama bulamadım.
şirketiz 12 yıllık. ankara kızılaydayız. host verbilirsen çok sevinirim. teşekkürler.
-com/sedatfatma.sefa bu adresten ulaşabilirsen çok teşekkür ederim.
ARKADAŞLAR BURADA VERDİĞİNİZ TÜM SİTELERİN HOSTİNGLERİNE ALDIĞINIZ DOMAİNİ BAĞLAYAMIYORSUNU BU SİTELERİN HOSTİNG UZANTILARI VAR YANİ PARALI OLAN HOSTİNGLERLE AYNI İŞİ GÖRMÜYOR YAPTIĞINIZ SİYETE ENTEGRE ETSENİZDE MESELA www.baykubilayicom OLARAK DOMAİN ALIP BAĞLAYAMIYORSUNUZ ONLARIN KENDİ SİTELERİNİN UZANTISI OLAN HOSTİNGLERİ VERİYORLAR BENİM İŞİME YARAMAZ BANA TAMAMEN BEDAVA SONU COM OLAN DAMAİN BAŞALANACAK HOSTİNG LAZIM DEN WEB HOSTA KAYIT OLDUM DENEMEK İÇİN HOSTİNG UZANTISI VAR YANİ KENDİ FİRMALARININ İSMİNİN UZANTIIS OLUYOR HİÇ UZANTISIZ HOSTİNG VARMI PARALILARIN AYNISI BEDAVA
http://hostinger.web.tr/ i deneyebilirsin, istediğin domaini kaydetmene izin veriyor Türkiye pazarına yeni girmişler, http://www.hosting24.com/ un Türkiye ayağı yani sağlam bir firma ücretli seçenekleride oldukça uygun.
merhaba domaınım var ama hostum yok wep sıtesı kurmak ısdıyorum
sesli chat kurmak ısdıyorum bana yardımcı olurmusun hostta
Konuyu Canlandırayım !
100 Mb Webalan
500 Mb Aylık Trafik
1Adet Domain Ekleme
1Adet MySQL Veritabanı
1Adet E-Posta Hesabı
cPanel11 Türkçe Panel
www.tescilhost.tk
Arkadaşlar bedava hosting konusu cazip görünsede çoooook madur olan var.
http://eniyiyabancihosting.com/bedava-hosting-tuzagina-dikkat/ bu yazıyı okumadan karar vermeyin derim...
- 1
- 2