arkadaşlar ben dünde konu açmıştım ben windows 7 nin 90 günlük deneme süresi olanı kurdum bunu nasıl türkçe dile çevireceğiz yardımlarınız için şimdiden teşekürler
lüt fen cvp yazmayın sadece teşekür için yeniden acılmıştır dil paketini yükledim yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekürler
türkçe dil
- 1
- 2
denetim masasindan Windows Uptade girip diger guncelleme seceneklerinden indirebilirsin alt kısımdan
bunu bende biliyo vistadad aynısı ama bunu yapmadan önce türçe dil paketini yüklemek lazım bilgisayara ondan sonra burdan sececeğiz işte o türçe dil paketi sadece update üzerindenmi yüklüyoz yoksa kendimizde indire biliyormuyuz
bunu bende biliyo vistadad aynısı ama bunu yapmadan önce türçe dil paketini yüklemek lazım bilgisayara ondan sonra burdan sececeğiz işte o türçe dil paketi sadece update üzerindenmi yüklüyoz yoksa kendimizde indirearkadaşım tamam zaten verdiğim linktekinu uygula.2. adımdan sonra install languange diceksin.Çıkan yerdende :Üsttekini diceksin işte...
zazaca benim dedigimi yapsaydin yuklerdin ama bosa konusuyoz
@ zazaca,Senin koyduğun resimde ilk seçeneğe, _hEro'nun ekran görüntüsünde de ilk seçeneğe tıkla sorun filan yok ortada yapma allah aşkına bir cevapta çözülecek iş 2 sayfa oldu...
abiciyim işte osayfada koyduğu secenek bende cıkmıyo benim bilgisayar update üzerinde dil seceneklerini gürmedi sizin dediğnizi yapıyorum ama olmuyor herneyse olmasa tekrar vista kuracam sıkıldım yardım larınız içi teşekürlerSon Düzenleme: zazaca ~ 12 Eylül 2009 20:33
abiciyim tamamda benim bilgisayarda sadece şu anda ingilizce dil paketi var seni anlıyorum senin dediğin şekilde yüklenmesi için önce herhangi bir yere türkçe dil paketini yüklemen lazım deyilmi birde şunu eklermisinHayır anlamadınız belliki:) 2 türlü kurulum mevcut :
[email=sadik.dost@hotmail.com]sadik.dost@hotmail.com[/email]
1.Türkçe paketi ister kendiniz bir siteden bulup indirirsiniz ve bilindik "gözat" tekniği ile gösterip sisteminize kurarsınız. (Bahsettiğiniz durum bu sanırım)
2.Paketi "windows update" üzerinden indirirsiniz ve sistem anında kuruluma geçer.Ben bunu tavsiye ederim. Nasıl mı?Verdiğim en son resimde tr gözükmüyor.Çünkü bende zaten yüklü.Siz o listeden Tr yi seçip tamam a tıklıcaksınız. Bende böyle bir liste çıkmıyor derseniz eğer: 3. resimden sonra :
Diyeceksiniz ve dil seçenekleri karşınıza çıkacak.
Son Düzenleme: _hEro ~ 12 Eylül 2009 20:45
resime bak mustafa onun dediği gibi olsaydı update üzerinde yükleme yapmam lazımdı ama bende update üzerinde seceneyi yerine bilgisayardan yükle diyo bilgisayarda yüklemem içinde daha önceden bilgisayara türkçe dil pakaetini yüklemem lazım zaten ben update veya başka şekilde türkçe dil paketini indirebilsem bu kadar sorun olmayacak aslında benim konu acmamın sebebi benim update üzerinde dil paketlerini göremediğim için sizin tabirinizle kendi başına dil paketini indirip kurmamdı onuda herhalde yapamıyoruz yinede herşey içi teşekürler
- 1
- 2