Türkçe MMORPG R.O.D.E Online geliyor

CHIP Online
30-12-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

MMORPG türünü sevenler, tamamen Türkçe ve ücretsiz olan bu oyunu beğenebilirler!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... -geliyor_37821.html

Oyun fuarları ve online oyun kullanıcılarının sayısındaki hızlı artış gibi etkenler, 2012'de gözlerin Türkiye'ye çevrilmesini sağladı. Mobil oyunlar da dâhil edildiğinde 40 milyon saati bulan oyun oynama süresi, R.O.D.E. Online gibi Türkiye pazarına giren yeni oyunların Türkçe dil seçeneği ile oyuncuların karşısına çıkmasını sağlıyor.


Online oyun pazarının Türkiye'de hızla genişlemesi ile Türkçe dil seçeneği artık neredeyse bir zorunluluk haline geldi. Türkiye'de online oyun sektörünün köklü firmalarından MMIS Games, yayıncılığını üstlendiği R.O.D.E Online'ı 2013 başında Türk oyun severlere Türkçe olarak sunmaya hazırlanıyor. Düzenlenen oyun fuarları ve yapılan yatırımlarla önümüzdeki dönemlerde Türkiye'nin online oyun sektörünün merkezlerinden biri haline geleceğine değinen MMIS Games yetkilileri, Türkçe dil seçeneği olmayan birçok online oyunun bu pazarda istediği yeri bulamayacağına dikkat çekiyor.


R.O.D.E Online'la yenilikçi bir MMORPG (çok oyunculu online oyun) deneyimini kullanıcılara Türkçe olarak sunmaktan mutluluk duyacaklarını belirten MMIS Games CEO'su Mehmet Şükrü Çeken, oyun severleri kullanımda olan beta sürümüne katılmaya ve tam sürüme avantajlı başlamaya da davet ediyor.


Tüm Konu: Türkçe MMORPG R.O.D.E Online geliyor

Kaynak: www.chip.com.tr