Bu türkcell'i bilmiyorum neden hala kullandığımı ( sekiz senedir). Yine zam yapmış kartlı ve hatlı tarifelere.
Başka operatörler kampanyalar düzenlerken, türkcell sadece daha fazla nasıl öperimin hesaplarını yapıyor.
Bu türkcell'i bilmiyorum neden hala kullandığımı ( sekiz senedir). Yine zam yapmış kartlı ve hatlı tarifelere.
Başka operatörler kampanyalar düzenlerken, türkcell sadece daha fazla nasıl öperimin hesaplarını yapıyor.
????
Sessiz sedasız mı gazete manşetlerini görmedin galiba veya sabah gazete manşetlerini okuyan TV programlarına bak biraz....
her nekadar baska operatorlerde olsa(ki 2 tane var zaten cok fazla biside yok gerci), Turkcell tekel gibi bisi. milyonlarca abonesiyle oteki ikisinden cokcok ilerde ve acık soliim şebeke kalitesi ve neredeyse heryerde telefonları cekebilmesi sadece onlarda mevcut, bu konuda haklarını yememek lazım. ah iste bide pahalı olmasalar...
XxXDaRKoXxXSessiz sedasız mı gazete manşetlerini görmedin galiba veya sabah gazete manşetlerini okuyan TV programlarına bak biraz....Küçüğüm sakin ol biraz, bi dövmediğin kalmış. :) Manşetleri gözden kaçırmışım kusura bakma. :)
Saygı yok ki.Direkt atlıyorlar.
Neyse abi bende 7 seneye yakindir kullaniyorum faturali hat 50 tlden asagi fatura gelmiyordu herhalde bu son zamlarla 60a cikariz aylık.
XxXDaRKoXxXSessiz sedasız mı gazete manşetlerini görmedin galiba veya sabah gazete manşetlerini okuyan TV programlarına bak biraz....Yaşına hürmeten en azından saygı göstermelisin arkadaşım, hiç yakıştıramadım sana bunu bilesin.
Selçuk İslamoğluEh, tabi bizde Tüketici Hakları pek kaale alınan şeyler değil.onu beklemeden iki hat daha edindim zaten; ne vodafonsuz oluyor ne aveasız. Turkcell desen ilk numaram sonuçta, atsan atılmaz satsan satılmaz. Nolcak benim halim bilmiyorum :)Neyse bir an önce numara taşınabilirliği çıksın da, biz de geçelim diğer operatörlere...
elvis32Sert çıkmazsan bazen küçüğüz diye hürmet yok!XxXDaRKoXxXSessiz sedasız mı gazete manşetlerini görmedin galiba veya sabah gazete manşetlerini okuyan TV programlarına bak biraz....Yaşına hürmeten en azından saygı göstermelisin arkadaşım, hiç yakıştıramadım sana bunu bilesin.Ama yine de özür dilerim sisnirli anıma denk gelmişti