Turkcell: En ucuz GSM şirketi biziz!

CHIP Online
30-07-2008, 05:46   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Turkcell'den sert basın açıklaması: "Her alanda müşterilerimize en iyi fiyatı biz sunuyoruz."

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Turk ... eti-biziz_8013.html

Turkcell tüketiciye sunduğu fiyat tekliflerini kamuoyuyla paylaşmak için bir basın toplantısı düzenledi. Turkcell'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, "Aylık Dakika paketleri", "Süper Tarife", "Bizbize Kampus" tarifeleri ve "EvTurkcell" servisleriyle yeni bir dönem başlattıklarını en ucuz fiyatı sağlayan mobil operatör haline geldiklerini belirtti.

Develioğlu, "İletişim ihtiyaçları dışında hayatın her alanında müşterilerimize yarattığımız faydayla sadece geçen yılın Kasım ayından bu yana gençturkcell marka işbirlikleriyle 2 milyon kişiye 50 milyon dolar fayda sağladık. Turkcell, Türkiye'deki lider GSM şirketi olduğu için en karlı operatör olduğumuz kanısında her zaman bir şüphe olmuştur. Turkcell diğer GSM operatörleri içinde en ucuz ve en avantajlısıdır" diye konuştu.

Turkcell'in avantajlarının ortaya konması için fiyat paketlerinin anlatılarak diğer GSM operatörleriyle karşılaştırıldığı basın toplantısında, Develioğlu, "Turkcell, Türkiye'deki lider GSM şirketi olduğu için 'en karlı' operatör olduğumuz kanısında her zaman bir şüphe olmuştur. Tüketiciye sunduğumuz yeni kampanyalarımızla beraber bu haksız kanıyı ortadan kaldırmak, bu konudaki mağduriyetimizi sizinle paylaşmak için bu basın toplantısını yapmaya karar verdik" dedi.

Saral sözlerine şöyle devam etti: "35 milyon müşterimiz var, bu da büyük bir sorumluluk demek. Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman birinci sırada olmuştur. Müşteri memnuniyetiyle doğru orantıda elde edeceğimiz pozitif kazanç bizim için her zaman ön plandadır, Kasım ayından beri gençturkcell marka işirlikleriyle 2 milyon kişiye 50 milyon USD fayda sağladık. Bundan sonra da müşterilerimize hayatlarının her alanında avantajlar sağlayan kampanya ve cazip tarifelerimizi sunmaya devam edeceğiz."

ANKA

Tüm konu: Turkcell: En ucuz GSM şirketi biziz!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi GSM operatörü?

BlackStar32
30-07-2008, 08:51   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj

Haklılar aslında, çoğu alışveriş merkezinde katkı sağlıyolar ve tarifeleri de çok güzel.Turkcellin beğenilmemesinin temel nedeni; bi zamanlar cep telefonları türkiyeye ilk geldiğinde sadece turkcell vardı, çoğu kişi almıştı, almayan nadir insan vardı rakip operatörler çıkıncaya kadar.Sonra rakip operatörler çıktı, onların en önemli avantajı Turkcellde mesaj 2 kontörken rakiplerinde 1 kontöre indi, tanıdığım çoğu kişi bu yüzden turkcelli bıraktı, çekmecelere kaldırdı hatları.Kırsal kesimde de önceden sadece Turkcell çekerdi, kırsal kesim insanının hemen hepsinde turkcell vardı bi zamanlar hatta şu an bile kırsal kesimde turkcelli insan daha fazla gözlemlediğim kadarıyla.Bikaç yıl önce diğer operatörler de kırsal kesimde baz istasyonlarını yaymaya başladılar.Turkcellin müşterisi o zaman rakiplerinin yanında baya azaldı, cep telefonu kullaıcıları artarken tabiki artmaya devam etmiştir.2005-2006 dan beri pek fazla hat değiştiren olmuyor artık, o dönemlerde cep telefonlarının rehberleri dolup taşmaya başladı ve bilinen hattı değiştirmeyi isteyen pek insan olmaz.Artık Turkcell hat alanlar çift hatlı telefon kullanıcıları olur diye tahmin ediyorum, saygılar..

lafcanbazi
30-07-2008, 11:27   |  #3  
Taze Üye
8 mesaj

Turkcell kullanilarini anlamiyor ya da anlamak istemiyor ozelestiri yapmiyorlar sanirim. Neden bu kadar kisi tarafindan turkcell hakkinda boyle bir kani var neden boyle bir aciklama yapma geregi hissettiler bu aciklamayi yapacaklarina biraz icraat yapip en iyi hizmeti verebilirler. Bence turkcell sadece en iyi ceken gsm operatoru onun haricinde hicbir avantaji yok digerlerinin yaninda...

Vodafone simdilik en iyisi...

madpirate
30-07-2008, 12:16   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

96 yılından bu yana türkcell kullanıyorum ve sadece her yerde net çektiği için kullanıyorum işim gereği mecburen numaramıda değiştiremiyorum,Türkcell in iş politikası kesinlikle sadece bizileri daha iyi sömürmek karşısında ciddi bir rakip yok şimdilik , ama her ne olursa olsun numara taşınabilirliği başladığı anda başka bir GSM şirketine geçmeyi düşünüyorum kendimi her ay yolunmuş kaz gibi hissetmekten bıktım...

okuyanus
30-07-2008, 14:27   |  #5  
Yeni Üye
31 mesaj

Turkcell olmasında...Turkcell tam bir fırsatçı. Sayemizde milyon dolarları götürdüler ve şimdi havasını atıyorlar

Optimum
30-07-2008, 16:24   |  #6  
Üye
73 mesaj

Turkcell'in ucuz olduğunu savunanlara ve Turkcell'in açıklamasına sadece gülüyorum. Zira üç operatörün sitesine girip Kurumsal tarife fiyatlarına bakınca Turkcell'in bizleri iki kata yakın nasıl dolandırdıklarını anlarsınız. Reklamlardaki gibi ufak kurnazlıklarıda dikkate almayın iyice derinlemesine inceleyin.

Söz havada kalmasın diye size bir iki örnek vereyim.
Sürekli olan ve en uygun tarifelere göre:

gördüğünüz gibi fazla söze gerek yok.

Not: Daha 2 gün önce Turkcell'i aradım ve mağduriyetimizi bildirdim. Bana yapacak bir şeylerinin olmadığını ancak Ekim'e kadar size ek olarak şu paketide açalım dediler.

omer_6134
30-07-2008, 20:31   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Ohh beee diyebileceğim tek hat AVEA !

39 kontöre tam 500 SMS !
+
Patlıcana üyeyim ve 150 kontör yüklediğim için 300 dk bedava konuşma hakkı

Daha ne istiyim mesaj bedava , aramak bedava

Tuğsan
30-07-2008, 20:36   |  #8  
Tuğsan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

Bencede diğerlerine nazaran oldukça pahalı ve kampanya bakımından diğerlerinden uzaklaşmış durumda.

Ama şu da bir gerçekki en çok baz istasyonu ve mobil çözüm turkcell de. Kendi argesi olan,dışardan bağımsız hale gelebilicek ve yerli olan bir firma.

Bugun hane sayısı 2000 olan heryerde baz istasyonları var. Ve bunu 1000'e kadar çekecekler. Bunu başka bir gsm operatoru değil sağlamak yanından bile geçemiyor.

Yiğidi öldür hakkını yeme.

ersinbakar
30-07-2008, 22:13   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

saçmalık dersem alınmasınlar vaktinde düzgün tarifeler koysalarda kimse 2 3 hat almazdı bende turkcell taraftarıydım fakat artık turkcell hiç kullanmak bile istemiyorum düzgün tarifelere geçiyor fakat geçmişte kaldı bu.. gelecek fenercell devri :)...

hiko91
30-07-2008, 22:18   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

fenercell ne abı ya ılk defa duyuyorm:):):9 ama bende avea 5000 cıyım:):):):

Tuti Urmeylander
31-07-2008, 01:03   |  #11  
Yıllanmış Üye
469 mesaj

Turkcell karşıtı yorumlara katılmamak imkansız.Hele öyle kırsal kesimde, dağ başında çalışma vb gibi durumu olmayanlar için Turkcell'li günleri artık sayılıdır sanırım.Numara taşınabililiğini ben de sabırsızlıkla bekliyorum.Tavuk edebiyatına karnımız tok artık.Hele hele magandavari davranışların reklamlarını finanse etmeye de hiç niyetim yok.

ersinbakar
31-07-2008, 09:30   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
hiko91
fenercell ne abı ya ılk defa duyuyorm:):):9 ama bende avea 5000 cıyım:):):):
sabrın sonu selamettir kardeşim sabır eyle aziz başkan yakında haberi patlatacak fenerlilerin sayısını kullanıcılarından artık bilirsiniz :)

gulenmoryel
31-07-2008, 13:01   |  #13  
Taze Üye
10 mesaj

Ben de yıllardır Turkcell hat kullanan biri olarak diyebilirim ki, Turkcell ucuz değil. Kabarık faturaları ödemekten bıktım artık. Bunca yıl, numaram değişmesin diye Turkcell'den vazgeçemedim ama yakında numara taşınabilirliği başlayacak ben de gönül rahatlığıyla ya Avea ya da Vodafone'a geçicem. Şimdilik tarifeleri inceliyorum.

cccihan
31-07-2008, 13:43   |  #14  
Taze Üye
1 mesaj

valla turkcell liyim kampuscell tarifem var gnctrkcll kulüp üyesiyim çok rahatım her ay ilk 2saat bedava kapuscell lilerle konuşmanın 10dk 1kntr 3sms ten sonrası bedava ilk 1 ay tüm sms ler 1 kntrBeğendim bu kaliteye bu fiyat değer...
bana göre avea çok amatör kalıo...(vodafone a pek bişi diiemicem)

kkkmert
31-07-2008, 14:32   |  #15  
Yıllanmış Üye
300 mesaj

Evet bir turkcell kullanıcısı olarak pahalı bir hat kullanıyoruz diger hatlara göre işyerlerine vs yerlere turkcell numaramı verdigim için şimdilik mecburiyetten kullanıyorum yoksa kullanılacak bir hat deyil maddi olarak avea gibi kampanya yapsalar yada vodofone gibi her yöne 1 kontür kampanyası çok güzel olacak 80 turkcell arkadaşımdan 15 tane turkcelli kaldı ve bu gidişle sıfıra kadar düşecek turkcell politakası yüzünden.

Fattur
31-07-2008, 16:02   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

nedense avea bana o kadar cazip gelmedi.Birde Kurumsal için İşTCell e baktınızmı?
Ben avea kullanıyorum(2. hat 1. hat turkcell) bi kere aldık bir daha kapatamadık. Aldığımzda 10 dk sı 1 kontör dü ama hiç rastlayamadık.
Ayrıca avea gerçekten çekmiyor. Baz istasyonunu camdan veya balkondan bakınca görüyorum ama ne yazık ki o nokttadan çekmiyor.

srht
02-08-2008, 01:25   |  #17  
Taze Üye
1 mesaj

Turkcell şirketi kurulduğu yandan bu güne değin müşterilerine en iyi hizmeti vermiştir ve vermektedir de.Aradıklarımıza diğer operatörlerde olduğu şebeke sorunları ile karşılaşmadan kesintisiz iletişim sağladık.Burada Turkcell pahalı pahalı demedinde bir anlamı yok.Her şey ortada ve özellikle bireysel çözümlerde Turkcell bir dünya devi.Diğer operarörlerin Turkcell den tek farkı ucuz olmaları;yorumlardan anlaşılan bu.Sadece ucuzluğa önem veren birinin diğer oparatörü kullanması da normal ve anlışabilir.O zaman bunu hayatının her anında da uygulamalı bence.Mesela jean alacağı zaman kaliteden ziyade fityata bakıp yine kot alınabilir.Ya da başka bir ihtiyaç giderilirken sadece aaaa bu ucuz onu alalım diyebilir.Arkadaşlar insanlar vodafone hattını ya da avae hattını aldığı zaman ve bir sorunları olduğu zaman müşteriye doğru dürüst bilgi bile vermekten yoksunlarken Turkcell abonelerine her zaman sorunlarına optimum düzeyde çözüm bulmuşken ve Turkcell binlerce sinema severi sinemaya bedava girmesini sağlamışken ve daha bir sürü kampanya var ama buraya sığmaz.Madem turkcell kötü bırakın diğer operatörü kullanın.Aynı kaliteyi alabilirm diyorsanız neden geçmiyorsunuz.Vodafone hattında her yönü aramak 1 kontör şimdi.Ama o turkcell kullanıyor benim ki vodafone çok yazıyor da deme lüksünüz yok.Şİkayetçi olanları Turkcell hattını numara taşınabilirliği başladığı zaman terk etmeye çağırıyorum.Belki o zaman anlarsınıx konuşmanın sadece ucuzluktan ibaret olmadığını...Saygılarımla

tuncay_geronimo
02-08-2008, 11:13   |  #18  
Yıllanmış Üye
192 mesaj

arkadaşlar iş yaşamında türkcell herkes kullaniyor ben de okul bitiyor geçtim. hani bir reklam var ya iş başvurusunda farkı gsm olunca aramiyorlar ya durum biraz da böyle türkiyede.. tabi fiyatlar çok yüksek.

onlineTR
02-08-2008, 12:55   |  #19  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
cccihan
valla turkcell liyim kampuscell tarifem var gnctrkcll kulüp üyesiyim çok rahatım her ay ilk 2saat bedava kapuscell lilerle konuşmanın 10dk 1kntr 3sms ten sonrası bedava ilk 1 ay tüm sms ler 1 kntrBeğendim bu kaliteye bu fiyat değer...
bana göre avea çok amatör kalıo...(vodafone a pek bişi diiemicem)
aynen arkadaşım...
vodafone laf soylememişsın ben soylıyım bıraz köylü işi yaa

tazz06
04-08-2008, 12:11   |  #20  
Taze Üye
8 mesaj

teşekkürler optimum
hem doğru tespit hemde kanıtlanmış ve araştırılmış.
   AZICIK DÜŞÜNEN REKLAMLARA BAKSIN TV DE TURKCELL REKLAMLARINDAN GEÇİLMİYOR ACABA SANİYESİ 200-400 BİN YTL YE VARAN BU REKLAMLARIN PARASINI KİM ÖDÜYOR SAYIN ABONELER. TAVUK MAVUK DERKEN YOLUNMUŞ KAZA ÇEVİRİYORLAR MİLLETİ...
   GSM ŞİRKETİ TÜRKMÜŞ UNUTMAYALIM PARANIN NE MİLLİYETİ NE DİNİ VARDIR GEÇSİNLER BU NİNNİ MUHABBETİNİ HOŞ UYUYANA NİNNİ SÖYLEMEYE LUZUM YOK AMA...
   YURT DIŞINDA OPERATÖRLER 1 EUROYA NOKIA N KÜSÜRAT TELEFONLAR VERİYORLAR ABONE OLMA KARŞILIĞINDA YA BİZDE NEDEN OLMUYOR BU DERSİNİZ...
   BOŞ VERİN BENCE MÜMKÜN OLDUĞUNCA KONUŞMAYIN UYANIK ZENGİNLERİ DAHA ZENGİN EDECEĞİNİZE ARAŞTIRIN OPTİMUM ARKADAŞIMIZ GİBİ ORTALIKTA DOLAŞAN LAFLARA GÖRE DEĞİL KENDİ ARAŞTIRMA VE KANILARINIZA GÖRE DAVRANIN

dostca
04-08-2008, 13:44   |  #21  
Yıllanmış Üye
175 mesaj

Turkcell kullanmakmı asla zaten %90 nı yabancıların bence en kazık marka

BlackStar32
28-08-2008, 23:19   |  #22  
Yeni Üye
49 mesaj

Dikkat ederseniz herkes direk dk/ykr olarak hesaplıyo fiyatları, ben bir gnctrkcllli olarak alışverişler ve sinemalardan ettiğim kârdan faturayı çıkardığım aylar oldu ya, hiç ummadığım yerlerde kasaya gidince "Gençturkcelliniz var mı" sözünü duydum, buna ne dersiniz peki, windows mobile tabanlı telefon kullanıyorum, msn açıyorum, avea hat falan takınca şehir dışında falan gprse bağlanmıyo, şehir içinde de aveada çok kez "şebeke meşgul" durumunda telefonu kıracak kadar sinirlendiğim oldu, turkcell böyle şeylere taviz vermeyecek kaliteyi bizlere sunarken sadece GÖRÜNÜRDE ucuz hatları kullanıp 3 5 kuruş az ödeyip gidip üzerine ice latte içmeye hiç değmez, küçük hesapları düşünerek kaliteden taviz vereceğime, turkcellin her türlü avantajından yararlanmayı tercih ederim şahsen, tabi yaşam tarzı da bu konuda çok önemli, kimse bu konularda önyargılı olmasın derim, saygılar...

Son Düzenleme: BlackStar32 ~ 28 Ağustos 2008 23:24