HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR TÜRKİYE DE OKUYAN VE TÜRK OLAN BİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLARAK WİNDOWS 7 Yİ NASIL ORJİNAL ALABİLİRİM 50 LİRAYI GEÇMEMEK ŞARTIYLA,100 LİRAYI GEÇTİĞİ TAKTİRDE ÖĞRENCİ İÇİN ÇOK ZOR BİR HAYAL OLUYOR ORJİNAL YAZILIMLAR SAYGILARIMLA...
Türkiye 'de öğrenci ve windows 7
öğrenciler için uygun veya ücretsiz ürün erişimi sadece abd'deki okulları ve MSDN Academic Alliance üyesi diğer dünya üniversitelerini kapsar. senin okulun bu MSDN ağına üyeyse bunun aracılığıyla ücretsiz edinebilirsin, yok değilse unut onu.
ücretsiz bir yazılım istemedim zaten de okulun bu üyeliğe sahip olup olmadığını nasıl bilicem ?
şu siteyi bir kontrol et bakalım ; http://msdn.microsoft.com/tr-tr/academic/default%28en-us%29.aspx
ayrıca chip online'da ve forumda da haberi olmuştu onları bir aratıp oku istersen.
türkiye'deki üniversiteler malesef bu konuda ilgisiz, ilgili olsalar da akademik alliance üyeliği alabileceklerini de sanmıyorum esasen. dünyanın en iyi 500 üniversitesi listesine tek bir üniversite bile sokamayan memleket işte durum ortada. belki koç ve sabancı , bilgi üniversitesi gibi olanlarda bi ihtimal üyelik olabilir.
ücretsiz bir yazılım istemedim zaten de okulun bu üyeliğe sahip olup olmadığını nasıl bilicem ?valla okulda okuyan sensin, gidip yetkili kişilere sorcaksın. yanlış hatırlamıyorsam bizim ülkemizden 1-2 ünv. üyeydi ama hangileri olduğunu unuttum. ayrıca ücretsizi söylememin sebebi bizim ülkemizde işleyebilecek tek olayın bu msdn üyeliği olmasından dolayı, o 30$ etiketli satış ne olursa olsun sadece abd içi öğrencilerine yapılıyor maalesef...
o zaman ben şöyle bir soru sorayım eğer winows 7 yi kopya olarak kullanırsam bilgisayarım zarar görür mü ondan korkuyorum :(
o zaman ben şöyle bir soru sorayım eğer winows 7 yi kopya olarak kullanırsam bilgisayarım zarar görür mü ondan korkuyorum :(düzgün bir crack kullanırsan birşey olmaz, ama onuda biz burdan halledemeyiz artık yassah forumlarda veya yerli torrent sitelerinde kullanıcı yorumlarına bakarak temiz bişey bulabilirsin.
öğretim görevlilerine bizim okul microsoft MSDAA programına kayıtlımı diye sor bakalım. kayıtlıysa profesyonel sürümü ücretsiz alıp kullanabiliyorsun. Kayıtlı değilse yurt dışında tanıdığın öğrenci akraban - arkadaşın varsa lisans parasını verip satın almayı dene.