Türkiye, internetteki 20. yılını kutluyor!

CHIP Online
11-04-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye, internet'teki 20. yılını bilgisayar meraklılarının buluştuğu bu önemli etkinlikle kutluyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tur ... kutluyor_39735.html

İnternet haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye, internetteki 20. yılını kutluyor.


İnternetin öneminin her geçen gün daha fazla anlaşıldığı ülkemizde, internet kullanan birey sayısı gün geçtikçe çığ gibi artmaya devam ediyor! Bilgi çağında, bilgi akışının çok daha hızlı olmasını sağlayan internet teknolojisi, bugün tüm bilgisayar kullanıcıların tarafından benimsenerek vazgeçilmez bir noktaya ulaştı.


Yaşanan tüm bu gelişmeler her yıl internet haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli aktivitelerle kutlanıyor ve bilgisayar dünyasını geçmişiyle bütünleştiriyor! Türkiye'de internet haftası etkinliklerinde önde gelen çalışmalardan biri İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü ile Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile hazırlanan "POKE 1304,13" etkinliği. Etkinlik, eski bilgisayar dâhilerini, Commodore'cuları, Scener'ları, programlama ve dijital müzik meraklılarını aynı ortamda bir araya getiriyor.


Canlı intro programlamaya tanık olunabilecek bu etkinlik, 13 Nisan 2013 Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.


Etkinlik programı ve ayrıntılı bilgi, etkinliğin resmi web sayfası www.bilgisayarkurtlari.gen.tr adresi ziyaret edilebilir.

Tüm Konu: Türkiye, internetteki 20. yılını kutluyor!

Kaynak: www.chip.com.tr