Türkiye sanal ortamda böyle tanıtılıyor...

CHIP Online
25-01-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP TV Özel: Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin tanıtımı için kullandığı reklam filmleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Turk ... itiliyor_10564.html

Ülkemizin yurtdışında tanıtımının hem prestij hem de turizm gelirleri açısından ne kadar önemli olduğunu belirtmeye gerek yok. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı web sitesi bu aşamada Türkiye'nin sanal ortamda tanıtımı açısından elinden geleni yapıyor diyebiliriz.

CHIP TV özel hafta sonu dosyaları bu hafta Türkiye'yi tanıtmak için Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile çekilen tanıtım filmlerini bir araya getirdi. Cennet ülkemizin doğal güzelliklerini görmek için harika bir fırsat! Arkanıza yaslanın ve izleyin...

Tüm konu: Türkiye sanal ortamda böyle tanıtılıyor...

İzleyin: Hadise - Düm Tek

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Türkiye tanıtım filmleri sizce yeterli mi?

Fattur
25-01-2009, 12:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Tam dönem ödevim benim.Teşekkürler....

ilginch
25-01-2009, 12:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj

son zamanlarda KV nin Kılıç'ının yaptığı açıklamalar, tr nin tanıtımına darbe vurmuştur.
diyeceğim ama, zaten bize iyi gözle bakaan pek yok

uGuR.uK
25-01-2009, 16:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

videolar çok hoş, görsel olarak süper zengin zaten. müziklerde güzel(hemen hepsi aynı tarzda olmasa daha farklı türler denenseymiş daha hoş olabilirmiş gibiGülümseme). şuan için güzeller ama tabi ki bu kadarı yetmez; daha farklı tarzlarda yapımlar olucaktır ilerde diye umuyorum. tabi bunların olmasından ziyade sadece bakanlık sitesinde değil başka popüler sitelerde ya da tv kanallarında yayınlanması lazım bol bol...