Türkiyenin En İyi Şehirlerarası Otobüs Firması Sizce Hangisi?
Türkiyenin En İyi Otobüs Firması Hangisi?
- 1
- 2
Seyahatlerimde Metro turizm'i tercih ediyorum. Benim için en çok mola veren iyidir eee tabi uzun yol bu. Diğer firmalarda iyidir tabiki ama herkesin kendi tercihi kendisine göre kalitelidir. Sebepler ve sonuçlar...
ulusoy tabii ki çok iyi bir firma
Ulusoy ve Kamilkoç. ötekiler minibüs gibi işletiliyor...
Bir Aydınlı olarak tabiki de AydınTurizm
Bence varan turizm. Bütün otobüslerinde WC ve WIRELESS var. Yastık battaniye de veriyorlar. Hatta sabah seferlerinde kahvaltı var. ANKARA - İSTANBUL arasında herzaman varanı tercih ediyorum. Tekli koltuklar var yayıla yayıla oturuyorum. Otobüsde laptoplar için priz bile var. Şarjı bitti derdi olmuyor :))<
Vay be !!! Demek ki CHİP Online 'da Otobüs Firmalarına merakı olan birisine rastladım. Tam bir uzun araç ve şehirler arası otobüs hastasıyım. İleridede şehirler arası bir otobüs firmasında çalışmadan ölmeyi hiç istemiyorum. Anketede gelince, seyahatlerimin çoğunu METRO Turizm ile yaptım ve çok memnunum. Zaten ileridede METRO Turizm 'de çalışmak istiyorum. Diğer firmalarada gelince Ulusoy, Kamil Koç, Varan... vb. firmalarda oldukça kaliteli. MAN NEOPLAN STARLİNER model otobüse ilk METRO Turizm 'de bindim ve mükemmel keyif aldım. İlk şehirler arası otobüs seyahat deneyimim METRO Turizm firması ile Mercedes Setra ile oldu. Oyum; Metro Turizm 'den yana.
bu arada Metro berbat bir firma
benim tercihim ulusoy ve varan fakat varan biraz daha az sefer düzenliyor samsunda.favorim ulusoy metro kadarda dandik bi firma görmedim bugün haberlerde izledim samsun otogarını metro satın almış insanlar onun için grev yapıyorlardı
önceden sadece metro ucuz diye onu tercih ederdim fakat şimdi adamlar ulusoyu geçmiş durumdalar yeni izmire gittim ulusoyla 60 tl ye metroda 65 tl :)
saçmalığa bakarmısın..
düne kadar ucuz diye arada param olmadığı zaman tercih ettiğim firmanın bi tarafları kalkmışkli fiyatta eksi yönde epey iddalılar tabi hizmetide ne iyi ne kötü ama personeli laçka
he bide şuda var arkadaş minibüs gibi işletiyor diğerleri demiş bende bu söze katılıyorum metroyla samsun a gelirken binkere duruyor hatta yoldan dolmuş gibi toplaya toplaya gidiyor
kamil koç firmasının kaliteli olduğunu duydum varan firması ulusoy kadar kaliteli bi firma fakat otobüs kalkış saatleri samsunda çok erken birde anadolu var heralde oda iyi diyorlar
- 1
- 2