http://forum.eagames.co.uk/viewt ... 7a880b2570f4ae8a1f3
İşte garip bir "temsilcilik" örneği
hocam gülmekten karnıma kıramp girdi.
biz ne biçim bir milletiz ya
yok böyle bir şey.
:D)))
"help ea games helppp
1000 people acılar içerisinde:)
motherlar fatherlar sizde nası yürek var
o kadar money saydık ayıp değilmi hulennnn
Ea bizi discoya götür onlinedan mucX"
Abi koptum burda ya :) Paylaşım için çok sağol. Bu insanları oraya özel olarak seçtiler galiba :)
elin adamı ne diyo bizimkine
=lol guys speak english=
diğeride marmariste tatil yaptığından bahsediyor.
bizimki 70 ytl nin derdinde.
muahahahjahj
Mükemmel ya. İşte yurdum insanı. Biri de ordan Call of Duty 2 attırayım demiş Öldüm gülmekten süper valla.
harbi komedi yurdum insanı...
Paylaşımın için çok sağol.Sitedeki yazıları okumaya başlayınca gülmekten karnıma ağrılar girdi.Bizim Türk paranın derdinde.İyiki orjinal bir oyun almış adam yav:)
bizim millet kendini rezil etmeye ne kadar meraklı
iey..:))
Ben de burada koptum:
"Mod gelmiş bunu demiş:
Forum Rules wrote:
Language
As this is the official site for the UK, we require that all posts made to these boards be in English only.
yabancı üyenin teki lafı yapıştırmış:
Haha. And if they don't speak English, how would they know that?"
Hehe..Türkçe`nin arasına 2-3 ingilizce karıştırmak,yurdum insanı bilinen 3-5 yabancı kelimeyi yerinde kullanabilince gayet keyifli olmuş..
Bizim ing. hocasının what dedin gülüm diye bize seslenmesi garip gelirdi ama bu son nokta.Tasvir edecek bir kelime bulamıyorum"la ishte TURKISH power burayaz writing ettim
sorun completed login şey edebiliyoz"
Buna ve Türkceyi bagırark soyleyerek yabancılarla anlasmayı hedefleyen dile Turkish Englihs diyebilirz
Pardon cevabım silindiğine göre ben suçluyum..
İyi abi sen devam et..!!
elvis32tamam arkadaşlar abartmayalım isterseniz.elvis32"la ishte TURKISH power burayaz writing ettim sorun completed login şey edebiliyoz aferim la Ea games gözüme login oldun bravo:)"Yok yok abartıyosun bence..!!
Gerçekten komedi ya; çok özel bir dilimiz oluşmuş, EA'nin bu dili anlamaması ne kötü :)
elvis32"la ishte TURKISH power burayaz writing ettim sorun completed login şey edebiliyoz aferim la Ea games gözüme login oldun bravo:)"bencede super :))Gerçekten komedi ya; çok özel bir dilimiz oluşmuş, EA'nin bu dili anlamaması ne kötü :)
Bence de süper o zaman..!!
Ama abartmasak ya..
Alla alla..
evet super. Selçuk beye teşekkürü borç bilirim, bu saatte neşemi buldurduğu için.
Orası kesin..
Selçuk Bey`i ben de severim..Sağolsun kesinlikle paylaşması harika..
Ama alakasız mesaj atanlar olmasa keşke ya da alakasız mesaj atanların o alakasız mesajları silinse pek de güzel bir forumumuz olacak ama..
İşte durum-vaziyet..