Turknet ADSL Hızım çok düşük

LaStFree
28-07-2010, 22:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

Allah için biri bana yardım etsin Turk net adsl 8mbps kotasız için başvuru yaptım internetimde açıldı fakat hızım 300kb/s üzerine  çıkmıyor aşırı yavaş  . Önceden ttnet abonesiydim 1 mbps bundan 3 kat daha hızlıydı.Abonelik bilgilerimdede 8mbps yazıyor sizce sorun nerden kaynaklanıyor olabilir turk net'ten mi kaynaklanıyor yoksa benden mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

hamann7725
28-07-2010, 23:58   |  #2  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

bende turknet kullanıyorum.Allahtan taahhüt vermedim kestirip yine Smile ADSL alacam.Smile bir numara....

LaStFree
29-07-2010, 13:51   |  #3  
OP Taze Üye
18 mesaj
Alıntı: hamann7725  
bende turknet kullanıyorum.Allahtan taahhüt vermedim kestirip yine Smile ADSL alacam.Smile bir numara....
Ben taahhütlü çektim ilk 12 ay limitsiz 25 tl modem'siz sizce iptal için ne kadar para veririm? (Henüz ilk ayım)

hamann7725
29-07-2010, 23:24   |  #4  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj
Alıntı: LaStFree  
Ben taahhütlü çektim ilk 12 ay limitsiz 25 tl modem'siz sizce iptal için ne kadar para veririm? (Henüz ilk ayım)
normalde yapılan indirimler ve verilen hediyelerin parası gibi şeyler geri alınır.Mesela ilk ay olduğu için indirimsiz fiyatı alırlar ve aktivasyon ücretini toptan eklerler modemde zaten olmadığı için bişe yapamazlar ama benim bilmediğim başka bişe varsa onun ücretinide alırlar.En sağlamı müşteri hizmetlerini aramak.Ben ayın 31 inde arayıp kestirecem birazda BİRİ Adsl deniyecem eğer ondanda bi halt çıkmazsa ben Smile ADSL ime geri dönecem...</

LaStFree
30-07-2010, 19:09   |  #5  
OP Taze Üye
18 mesaj
Alıntı: hamann7725  
normalde yapılan indirimler ve verilen hediyelerin parası gibi şeyler geri alınır.Mesela ilk ay olduğu için indirimsiz fiyatı alırlar ve aktivasyon ücretini toptan eklerler modemde zaten olmadığı için bişe yapamazlar ama benim bilmediğim başka bişe varsa onun ücretinide alırlar.En sağlamı müşteri hizmetlerini aramak.Ben ayın 31 inde arayıp kestirecem birazda BİRİ Adsl deniyecem eğer ondanda bi halt çıkmazsa ben Smile ADSL ime geri dönecem...
Evet normalde verilen indirim ve hediyeler parası alınıyormuş fakat bunlar 150 Tl + aktivasyon ücretini alıyormuş nasıl işse! Bağlantımın neden yavaş olduğunu sordum  yollayacağımız maksimun hız 1600kb/s'imiş bana oda gelse şükür gelen hız 300kb/s'yi bile geçmiyor kısacası Turknet berbat bir firma...</