Türknet Hakkında Yardım !

mrah
15-11-2010, 15:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıldır ttnet kullanıcısıyım sınırsız 1mbit paketi kullanıyorum.Bugün Türknetten aradılar ben ttnet tarife değişikliği falan sandım türkneti bilmediğim için ve 8mbit hız 15 gb kotalı paket üyesi oldumbayram sonrası sözleşmeyi yollayacaklarını imzalayıp kargo görevlisiyle gönderdiğimde tarifemin değişeceğini söylediler ama sonra telefonuma operatör değişikliğiyle ilgili bir sms geldi ve farklı bir şirket olduğunu anladım fakat vazgeçmek niyetinde değilim sonuçta faturam yarı yarıya düşüyor. Şimdi sorularım:
1-ttnetten gelen son faturamı ödediğimde ttnetle ilişkim kesilecek mi yani ben tivibu üyesiyim aynı zamanda ayrıca 2 internet faturası ödeme gibi saçma bir sorun çıkar mı?
2-türknet sağlam bir şirket midir sorun yaşatır mı?1 yıllık sözleşme imzalıycam az para ödeyelim diye internet keyfimiz kaçmasın sonra.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. İyi Bayramlar.

Batuhan Karsan 26
15-11-2010, 16:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Sen yinede TTyi ara iptal ettir
Türknet kötü şirket değildir ya TTnet gibi

mrah
15-11-2010, 17:20   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Gelen sms şu şekilde: ''değerli müşterimiz operatör değiştirme talebiniz alınmıştır geçiş işleminiz tamamlandığında tarafınıza sms ile bilgilendirme yapılacaktır''  geçiş işlemi dediğine göre benim ttnet ile ilgili herhangi bir bağımın kalmaması gerek heralde sonuçta yeni bir üyelik almıyorum geçiş yapıyorum bu sms'e göre !