TürkTorrent.biz Türkiye'nin en büyük Torrent Platformu !
Kaliteli Rip ve Release Grupları ile hızlı , sınırsız paylaşım !
DAVETLİSİNİZ !
Davetiye istekleri , soru ve sorunlarınız için :
turktorrentdestek@hotmail.com
NanoStyle / Admin
TürkTorrent.biz Türkiye'nin en büyük Torrent Platformu !
Kaliteli Rip ve Release Grupları ile hızlı , sınırsız paylaşım !
DAVETLİSİNİZ !
Davetiye istekleri , soru ve sorunlarınız için :
turktorrentdestek@hotmail.com
NanoStyle / Admin
Bu davetiye olayını bir türlü anlamadım gitti!
Normalde ben gelip neden ücretsiz olarak üye olamıyorum?
Davetiye olunca değişen nedir?
Kaliteli ve amacı paylaşım olan bir site olduğu için.
cengizhandKaliteli ve amacı paylaşım olan bir site olduğu için.Eminim öyledir. Madem davetiyeli, neden bütün sitelerde davetiye dağıtıyorsunuz tanımadıklarınıza?
benim bir de merak ettiğim, bu davetiyelerin içinde başka şeyler de var mı...
cengizhandKaliteli ve amacı paylaşım olan bir site olduğu için.Tamam işte ne güzel madem amaç paylaşım,O zaman neden davetiyesiz üye olamıyoruz?
Davetiyesiz üyeler kalitesiz mi oluyor?
Arkadaşlar ben 2 senedir üyeyim buraya ve çok memnunum
Ayrıca devetiye olayı en iyisi neden derseniz Torrentin ne olduğunu bilmeyen adamlar siteye doluşup kaliteyi düşürüyorlar. Böyleleri yüzünden dosya indirme hızımız çok çok düşük oluyor.
Not: Eğer bana cevap verecekseniz torrentin nasıl bir sisteme sahip olduğunu
iyice öğrenin sonra karşı cevap verin eminim torrent sisteminin kullanımını
anlayınca neden davetiye olayınında olduğunu anlarsınız.
Ben bu zırva davetiyelere gerek duymadan 1Mbps bağlantımla ortalama 100kb/s torrent çekiyorum.. Demek ki torrent kullanabiliyorum..
Ama davetiye işine ve bu sitelere anlam veremiyorum..
VALLAHA YOLLARSANIZ SEVINIRIM BEN YAKLASIK 3 SENELIK UYESIYIM BI ANDA BENI SILDI NEDEN ANLAMADIM KARSIMDA MUHATAPTA BULAMADIM AMA SITE GERCEKTEN COK GUZEL TURKTORRENT.BİZ
VALLAHA YOLLARSANIZ SEVINIRIM BEN YAKLASIK 3 SENELIK UYESIYIM BI ANDA BENI SILDI NEDEN ANLAMADIM KARSIMDA MUHATAPTA BULAMADIM AMA SITE GERCEKTEN COK GUZEL TURKTORRENT.BİZ [email=sonerkanik@hotmail.com]sonerkanik@hotmail.com[/email]
Selam arkadaslar bana da yardimci olursunuz insallah bana turktorrent davetiye atarsaniz cok sevinirim saygilarimla tesekkur [email]fbahce@hotmail.com[/email]
eldutar@hotmail.com teşekkür ederim..
Elinizde davetiye varsa gönderebilirmisiniz ? adresim [email]a.muratozturk@hotmail.com.tr[/email] şimdiden teşekkürler.
emregul.1994@hotmail.com gönderirsen sevinirim
bir davetiye de bana gönderebilir misiniz acaba [email=legend.06_@hotmail.com]legend.06_@hotmail.com[/email] teşekkürler
Arkadaşlar herkes e-postasını neden burada paylaşıyor arkadaş kendi e-posta adresini niçin verdi? ona e-posta atıp davetiye yollasın size diye size benden bir uyarı eğer forumda veya başka yerde e-postanızı paylaşıyorsanız bu posta adresleri botlar tarafından toplanıyor ve hackerlar tarafından kötü amaçlı kullanılabiliyor bunu çoktan bir yerde okumuştum.. Arkadaş e-amilini zaten vermiş zaten.. / Bir de bende anlamıyorum bu davetiyeli siteleri ben üye olacam mesela diğer üyenin insafına alıyorum o isterse alıyor istemezse almıyor oh valla tanıdığımız yok diye biz üye olamayalımmı?Ortada mı kalalım sahipsiz gibi bu davetiyeler gereksiz admin taşakınlık yapanı davetiye ile üye olduktan sonrada banlayacak davetiyesiz üye olduktan sonrada davetiyeli üye olanlar hiç bir şey yapmıyormu? saçma ve gereksiz bir bu davetiyeli üyelik alma fln başka yerlerde para karşılığı satılabiliyor adminin bundan haberi varmı yok?Siz güzel diyorsunuz ama kötü yanlarıda var ben ne forumlar gördüm öyle davetiyesiz ve kirlenmemiş güzel,ben ne forumlar gördüm davetiyeli ve kirli, bak chip forumu kirilimi yok?Adminlere helal olsun çok güzel de bir site ben ne diyeyim başka . Bu benim görüşümdür.Demokratik bir ülkede yaşadığımıza göre görüşümde bana göre bir sakınca yoktur senin düşüncen ile benim düşüncem aynı olamayabilir,farklı olabilir aynı olmak zorunda da değil.