ibrahimaldemir009@gmail.com cok Allah razı olsun kardeşler cümleten hayırlı işler şimdiden saygılar
TurkTorrent.Biz Davetiyeleri [ Tükenmiştir. ]
arkadaşlar varsa bende alabilirmiyim. ÖSS bitti biraz download yapmak istiyorum. lütfen.
turktorrent.biz davetiyesi gönderirseniz sevinirim . burakozdemir58@hotmail.com
lütfen banada davetiye gönderirmisiniz [email=pirimera@hotmail.com]pirimera@hotmail.com[/email]
turktorrent.biz sitesini bir aradaş önerdi ve çok iyi bir site olduğunu belirtti
slm bana da yollarsanız cok sevinirm [email=altunaytekin@hotmail.com]altunaytekin@hotmail.com[/email]
merhabalar bende bir davetiye alabilirmiyim kovboy2834@hotmail.com teşekkürler...
merhabalarrr bende bir davetiye alabilirmiyimmm kovboy2834@hotmail.com teşekkürlerrrr
bir davetiyede ben alabilirmiyim. [email=tayfun_ustun@hotmail.com]tayfun_ustun@hotmail.com[/email]
bende bir davetiye alabilir miyim?
alpalp1980@gmail.com
Banada gönderirmisiniz?Teşekkürler
[email=murat_cumert@mynet.com]murat_cumert@mynet.com[/email]
davetiye gönderirseniz sevinirim
[email=kareas26@yahoo.com]kareas26@yahoo.com[/email]
davetiyesi olan ve paylaşan arkadşalara tşk ler
[email=yilginyolcu@gmail.com]yilginyolcu@gmail.com[/email]
[email=designer.netses@gmail.com]designer.netses@gmail.com[/email] ne diyebilirim ki?
teşekkür ederim yollarsan :)
bana bir davetiye yollabilir misiniz?
turktorrent için davetiye istemi
delilcakir@yahoo.com
bana bir davetiye yollabilir misiniz?
turktorrent için davetiye istemi
[email=delilcakir@yahoo.com]delilcakir@yahoo.com[/email]
[email=tutastee2008@gmail.com]tutastee2008@gmail.com[/email] adresinede davetiye yollarsanız çok sevirim şimdiden teşekkür ederim.
banada atarsanız sewinirim... burak_palanci[@]hotmail.com
ben de alabilir miyim [email]iharmanda@yahoo.com[/email]
fakat bir konuda şüphem var sonuçta başkalarından indirdiğimiz için dosyaları virüslü dosya gelme olasılığı yok mudur?
uzun zamandır davetiye bekliyorum gönderirseniz sevinirim teşekkürler..
erkanerdem84@hotmail.com Banada Yollarmısınız...
herkese merhaba rica etsem bende bir davetiye laabilirmiyim çok memnun olurum şimdiden teşekkrüler
şahin22 olarak gönderdiniz emaili aldım ama verdiğiniz linki tıklayınca sitenin mahkeme kararı ile kapalı olduğu yazıyor turktorrent adresinden ayrıca girmeyi denediğimde üye alımının kapalı olduğu belirtiliyor yardımcı olursanız sevinirim. ilginize teşekkürler...
merhaba bende bir davetiye alabilir miyim rica etsem
[email=sabri_1881@hotmail.com]sabri_1881@hotmail.com[/email]
davetiye istiyorum 1 aydir cevap bekliyorum
allah askina bir davetiye yollayin!!
delilcakir@yahoo.com