[email=yldz@live.com]yldz@live.com[/email]
davetiye için rica ediyorum...
TurkTorrent.Biz Davetiyeleri [ Tükenmiştir. ]
kardesim verdiginiz adres davetiyeyi kabul etmiyor.baska bir adres yok mu koraydan baska..
kim bana türktorrent davetiyesi verirse ona leechtürk,bittürk,zamunda,daemond üyeliği veririm.
elinde davetiyesi olan arkadaşlar bana özelden iletişime geçsin.
kutu11 at gmail dot com . Davetiye gönderen bin yaşasın! Zaten maddi durumum kötü. kimse davetiye göndermezse VIP üyelik almam gerekecek, binbir masraf arasında bunu yapmak istemiyorum. KENDİ KENDİMİ İNTİHAR ETTİRTTİRTMEYİN LÜTFEN!
merhaba lütfen bana da gönderebilir misiniz? adresim : [email]emredakn4@gmail.com[/email]
gkbrk1903@hotmail.com turktorrent.biz davetiye alabilirmiyim?
besiktask1903@hotmail.co.uk lütfen banada yollarmısınız :(
davetiye ici lüfen
ahmetgozubuyuk@hotmail.com.tr
banada gönderirseniz sevinirim.şimdiden sağolun.selamlar.
[email=aaacey@gmail.com]aaacey@gmail.com[/email]
Merhaba arkadaşım. Çalışman için çok teşekkür ederim Bana da bir davetiye gönderirsen sevinirim. [email=karasey11@gmail.com]karasey11@gmail.com[/email] Şimdiden teşekkürler..
rica etsem bende bir davetiye alabilir miyim. şimdiden teşekkürler
[email=cunning82@hotmail.com]cunning82@hotmail.com[/email]
Lutfen [email]ejderk@hotmail.com[/email] adresine bende bir davetiye alabilirmiyim lutfen. Cok tesekkurler...
ya ben turktorrente kaıt olmak istiyorum davetiyen varsa atarmısın msn [email]tikky1997@gmail.com[/email]
bize de bize de lütfen [email=fatih_xf55@hotmail.com]fatih_xf55@hotmail.com[/email]
[email=gpokhan@gmail.com]gpokhan@gmail.com[/email] banada yollarsanız çok sevinirim
[email=atgulderen@gmail.com]atgulderen@gmail.com[/email] a davetiye rica edebilir miyim
turktorrent.biz davetiyesine ihtiyacım var karşılığında arena yadabittürk davetiyesi gönderebilirim. sadece istemeniniz yeterli şimdidenteşekkürler.
ya ne zamandır arıyorum bulamadım bana turktorrent davetiyesi yollayabilirmisiniz [email=mummy__19@hotmail.com]mummy__19@hotmail.com[/email]
slm davetiye gönderebilirseniz sevinirim [email=cagritankisi@gmail.com]cagritankisi@gmail.com[/email]
davetiye alabilirmiyim kaldı ise tabi ki [email]bilalkurtuldu@hotmail.com[/email]
Eğer mümkünse davetiye aLabiLirmiyim arkadaşLar... Şimdiden teşekkürLer... [email=pi5lick@hotmail.com]pi5lick@hotmail.com[/email] :)