turktorrent.biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.selam, bir davetiye de bana gönderebilir misiniz? teşekkürler...
mail: mustafaaydemir@msn.com
Mümkün ise bende alabilirmiyim
Breakthelove@gmail.com
Ispartam adlı arkadaşın arka arkaya üyelikler açıp kendi topiğine cevap yazıp yazıp egosunu tatmin etmeye çalıştığını düşünüyorum. Çünkü neredeyse msj atan bütün üyeler mesajı attığı gün kayıt olmuş ve en fazla 2-3 mesaj atmış profilleri var. Çok enteresan bir durum. Amaç ne anlayamadım Ispartalı :D
Ben de davetiye alabilir miyim??? u_fuk_um@hotmail.com
Teşekkürler...
burakcakayIspartam adlı arkadaşın arka arkaya üyelikler açıp kendi topiğine cevap yazıp yazıp egosunu tatmin etmeye çalıştığını düşünüyorum. Çünkü neredeyse msj atan bütün üyeler mesajı attığı gün kayıt olmuş ve en fazla 2-3 mesaj atmış profilleri var. Çok enteresan bir durum. Amaç ne anlayamadım Ispartalı :istediğimiz alt tarafı bi davetiye arkadaşım , bu gün sen bize yardım edersin yarında biz size yani, zor geliyosa bi davetiye yollamak o senin bilceğin iş - bu tavırlarla üyelerinizi siz kaybedersiniz yani ,
turtorrent.biz davetiyesi alabilirmiyim rica etsem
bir davetiye de bana gönderebilir misiniz?
Bir Davetiyede Bana Gönderirmisin
umutsuz_vaka00@hotmail.com Teşekkür Ederim
bi devatiye de ben rica etsem
kumsaatci@mynet.com
banada bir davetiye gödern olurmu acaba lütfen
bir davetiye de ben alabilirmiyim sahan_yakup@hotmail.com
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bana da yollarsanız çok sevinirim
İnşallah vardır ama var ise lütfen siyahiprens@gmail.com a da davetiye gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
eyvallah arkadasım
www.turktorrent.biz davetiye istek cihan09@ttmail.com turktorrent.biz davetiniz varsa gönderirsensevinirim