turktorrent.biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.banada yollarsan cok makbule gecer sermeten_love_me@hotmail.com
davetiyeleri yollamanız mümkünmüdür acaba?
nenni_kocari@mynet.com
şimdiden teşekkürler :)
Davetiye alabilirmiyim simdiden teşekkürler
Zitbaq@gmail.com
bende turktorrent.biz davetiyesi alabilirmiyim
oumaaar43@hotmail.com
kardeş bana da gönderebilirmisin davetiye
oumaaar43@hotmail.com
hepinize gonderdim hayirli olsun
not:: davetiye onemsizlere gitmis olabilir!!!
kardeş bana da davetiye gönderebilirmisin
oumaaar43@hotmail.com
oumaaar43kardeş bana da davetiye gönderebilirmisinkardes sana gondermistim onemsizlere bakabilirsin
oumaaar43@hotmail.com
Ya 2 gundur site icin davetye ariyorum ama hala bulamadım acaba yardımcı olurmusunuz warpoem@hotmail.com simdiden tesk
canbey19_@windowslive.com çok lazım göndermenizi bekliyorum..
ya bana bir adet davetiye gönderirmisiniz madd22@hotmail.com
şimdiden teşekürler
ispartam , teşekkür ederim davetiye göndermişsiniz . çok sağolun arkadaşım . yüzsüz olmak gibi olmasın ama
davetiyeleri yollamanız mümkünmüdür acaba?
nenni_kocari@mynet.com
şimdiden teşekkürler :)
madd22 davetiyen tarafımdan atıldı.
mavihalic malesef o sitelere üyeliğimiz bulunmamakta sadece turktorrent.biz davetiye istemiyle,dağıtımla ilişkili kişileriz;)
lütfen banada yollarmısınız ps2amo@hotmail.com şimdiden teşekkurler allah razı olsun
erdem kardeşim teşekkür ederim paylaşımın icin sağol
Kardeşim birtürlü davetiye bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim , simdiden çok tesekkürler...
arkadaşlar bende bir davetiye istiyorum.
alici1980@hotmail.com
nightman@live.com gönderebilirseniz çok memnun olurum teşekkürler şimdiden yabancı kaynaklar için sağlam trackerlara üyeyim fakat yerli eksiği sıkıntısı çekiyordum inş sayenizde buda hallolcak
arkadaşlar bana da gönderebilirmisiniz torrentturk.biz davetiyesi?? email adresim exorcites@gmail.com şimdiden teşekkürler.