turktorrent.biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.banada yollarsan cok makbule gecer [email protected]
Davetiye alabilirmiyim simdiden teşekkürler
[email protected]
bende turktorrent.biz davetiyesi alabilirmiyim
[email protected]
kardeş bana da gönderebilirmisin davetiye
[email protected]
hepinize gonderdim hayirli olsun
not:: davetiye onemsizlere gitmis olabilir!!!
kardeş bana da davetiye gönderebilirmisin
[email protected]
oumaaar43kardeş bana da davetiye gönderebilirmisinkardes sana gondermistim onemsizlere bakabilirsin
[email protected]![]()
Ya 2 gundur site icin davetye ariyorum ama hala bulamadım acaba yardımcı olurmusunuz [email protected] simdiden tesk
[email protected] çok lazım göndermenizi bekliyorum..
ya bana bir adet davetiye gönderirmisiniz [email protected]
şimdiden teşekürler
ispartam , teşekkür ederim davetiye göndermişsiniz . çok sağolun arkadaşım . yüzsüz olmak gibi olmasın ama
davetiyeleri yollamanız mümkünmüdür acaba?
[email protected]
şimdiden teşekkürler :)
madd22 davetiyen tarafımdan atıldı.
mavihalic malesef o sitelere üyeliğimiz bulunmamakta sadece turktorrent.biz davetiye istemiyle,dağıtımla ilişkili kişileriz;)
lütfen banada yollarmısınız [email protected] şimdiden teşekkurler allah razı olsun
erdem kardeşim teşekkür ederim paylaşımın icin sağol
Kardeşim birtürlü davetiye bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim , simdiden çok tesekkürler...
arkadaşlar bende bir davetiye istiyorum.
[email protected]
[email protected] gönderebilirseniz çok memnun olurum teşekkürler şimdiden yabancı kaynaklar için sağlam trackerlara üyeyim fakat yerli eksiği sıkıntısı çekiyordum inş sayenizde buda hallolcak
arkadaşlar bana da gönderebilirmisiniz torrentturk.biz davetiyesi?? email adresim [email protected] şimdiden teşekkürler.