Hayır...
Alttaki üye birazdan uyanacak...
Tuttu Tutmadı Oyunu :)
Yatacaz nerdeyse :D
Alttaki üyenin Samsung LCD monitörü var
lcd kısmı hariç doğru CRT vardı sararmadan önce :)
alttaki üyenin masaüstünde 11 simgesi var. :)
Tutmadı:)
Alttaki üyenin sekmelerinin birinde Facebook açık:)
Tutmadı.
Alttaki üye NBA 2K 11 oyunu nasıl oynanır bilmiyor.
Tuttu.
Alttaki üye iç anadolu bölgesinde oturuyor.
Tutmadı;
alttaki üye bir erkek.
Bence alttaki üyenin 2 kaşı iki gözü var.Ayrıca beynide var.Altaki üye su içmeden yaşayamaz.Ayrıca altaki üye güneş enerjisi ile çalışıyor.Bence alttaki üyenin bir internet tarayıcısı var ve bu yazıyı muhtemelen chip üzerinden yazıyor.Alttaki üyenin bence 2 kolu var.Ayrıca kıllarıda var.Alttaki üyenin atar damarıda var toplar damarıda.Bence alttaki üye robot değil.Ayrıca Altaki üye yemek yiyebiliyor.Alttaki üye hergün rüya görüyor ama bazen hatırlıyor bazen hatırlamıyor.Bence alltaki üyenin bir dili var.Ayrıca alltaki üyenin toplam damar uzunlugu dünyayı 3 kez dönebilir.Alttaki üye bence koku alabiliyor.Ayrıca alttaki üye takımda tutabilir tumayabilride orası alttaki üyeye kalmış.Alttaki üye bence düşünebliyor.Ve Attaki üye bence içinden şunu geçirdi "nekadar şaçma bir soru bu saçma soruyu sormak için hiçmi üşenmedin" diyebilirde demiyebilirde o alttaki üyenin insiyatifine kalmış.
Tuttu. Ne demek istediniz!
Alttaki üye hiç yurtdışına çıkmamış.
Tuttu. Ne demek istediniz!Büşra denen vatandaş "20 Tem 2009 16:38MesleköqreNci Mesaj Sayısı108 (Günde 0,18)Yaş16"Alttaki üye hiç yurtdışına çıkmamış.
16 yaşında o bir çocukluk yaptı böyle bir saçma soru sordu peki bukadar mesaj atan insanlar hiçmi soruya bakmadınız insaf yaw ilk okulda oynardık biz bunu.
"Şimdi sizle bir oyun oynucaz aklımda ne var bilin bakalım" "Şimdi herkez bişey tutsun herkezin tuttugu kendine"
Ne kadar saçma sapan bir anlayışın ürünü bu oyun.Chip e rica edinde bir iki flash tavla dama kızma birader monypoly satranç falan filan atsın sitesine orada eğlenin kapışın.Bu soruda zaman öldürmekten iyidir satranç oyamak beyni geliştirir bu soru nerenizi geliştircek geyik yeteneklerinizimi.
Büşra denen vatandaş "20 Tem 2009 16:38MesleköqreNci Mesaj Sayısı108 (Günde 0,18)Yaş16"İsteyen yazdığı için bir sorun olmuyordu taki siz yazana kadar!Sanki zorla yazın dediler size!Beğenmeyen gidebilir,neymiş efendim chip çoluk çocuk dolmuşmuş,bırakın bu ayakları,yazma ya da şikayet et olsun bitsin sizlemi uğraşıcaz,madem o kadar biliyorsunuz siz geliştirseydiniz zekanızıda ülkemize bir faydanız dokunsaydı!Burda yazmakla olmaz bu işler,siz ne yaptınız?Önce aynaya bakın!
16 yaşında o bir çocukluk yaptı böyle bir saçma soru sordu peki bukadar mesaj atan insanlar hiçmi soruya bakmadınız insaf yaw ilk okulda oynardık biz bunu.
"Şimdi sizle bir oyun oynucaz aklımda ne var bilin bakalım" "Şimdi herkez bişey tutsun herkezin tuttugu kendine"
Ne kadar saçma sapan bir anlayışın ürünü bu oyun.Chip e rica edinde bir iki flash tavla dama kızma birader monypoly satranç falan filan atsın sitesine orada eğlenin kapışın.Bu soruda zaman öldürmekten iyidir satranç oyamak beyni geliştirir bu soru nerenizi geliştircek geyik yeteneklerinizimi.
İsteyen yazdığı için bir sorun olmuyordu taki siz yazana kadar!Sanki zorla yazın dediler size!Beğenmeyen gidebilir,neymiş efendim chip çoluk çocuk dolmuşmuş,bırakın bu ayakları,yazma ya da şikayet et olsun bitsin sizlemi uğraşıcaz,madem o kadar biliyorsunuz siz geliştirseydiniz zekanızıda ülkemize bir faydanız dokunsaydı!Burda yazmakla olmaz bu işler,siz ne yaptınız?Önce aynaya bakın!Ülkeme faydalı biri olmadığımıda nerden biliyorsun?.Feyk!, Meyk!, Derken Geyk! ve daha sonra Geyik diye gidiyor.(Buda benim kafiye oyunum)Çoluk çocuk olmasaydın bana böyle bir cevap yazmazdın.
(Beğenmeyen gidebilir)Nereye gideyim söylermisin .? Ülkemi seviyorum.
Çok pardon ya yeni anladım ben senin hayallerini yıktım, sende beni hayaller ülkesinden kovdun.Tamam giderim.(birazdan artık laf bulamıyacaksın alta "sen git önce türkçe yazmayı öğren" diye yazıcaksın.Belkide yazmıcaksın bildim mi?)
İçin içini yiyor "acaba bunu nasıl cöt.... ederim yada nasıl mor ederim de üstünlügümü kabul eder.(sana cevanını vereyim)
kendi kendimi mor ediyorum sırf sen üzülme diye ağlama diye.(senin yerine konusuyorum)
1:)DETROID_35 adlı vatandaş sen kendini ne sanıyorsun.Sana beni böyle itam etme hakkını kim verdi.Ben kaldırımdan kalkalı 1 sene oldu sen daha yeni kaldırıma oturuyorsun.İlk okul bitirdigin kesin Belkide orta okuldur.Kesin bişey var beynin sulu burası kesin yani ayağıya kalkında sulu oldugundan beynin düşünce yetenegini kaybediyor lütfen bana cevap yazarken ayakta mesaj yazma anlamıyorum.
Buda DETROID_35 cevabı
Tamam abi sen haklısın.Ben hatalıydım durduk yere konunuza salça oldum Affedin nolur.The End ...... Son..... Avişer Filmz stüdieos Company limited.....
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (142989) ~ 23 Mart 2011 22:28
ÜLKEDEN DEĞİL FORUMDAN GİDEBİLİRSİNİZ DEDİM!Ben seni kovmadım beğenmiyorsan git dedim!Madem beğenmiyorsun konuyu mesajın sağ altında ünlem işareti var,tıklayınca şikayet edebilirsin!Burada halk arasındaki tabirle ''geyik'' yapıyoruz,neden ortamı geriyorsunuz,amacınız nedir?
Ülkeme faydalı biri olmadığımı nereden biliyorsun?
Sizde bizim gibi bu konuya cevap yazdığınıza göre bizim gibi ülkemize faydanız yok olsa gerek!Siz nerden biliyorsunuz benim gerizekalı olduğumu,satranç oynamadığımı...
Oy kullanmak bile bir faydadır ülke için,bu sözü sizin sözünüze tepki olarak yazmıştım.
birazdan artık laf bulamıyacaksın alta "sen git önce türkçe yazmayı öğren" diye yazıcaksın.Belkide yazmıcaksın bildim mi?
Bilemediniz görüldüğü üzere.
kendi kendimi mor ediyorum sırf sen üzülme diye ağlama diye.(senin yerine konusuyorum)
1:)DETROID_35 adlı vatandaş sen kendini ne sanıyorsun.Sana beni böyle itam etme hakkını kim verdi.Ben kaldırımdan kalkalı 1 sene oldu sen daha yeni kaldırıma oturuyorsun.İlk okul bitirdigin kesin Belkide orta okuldur.Kesin bişey var beynin sulu burası kesin yani ayağıya kalkında sulu oldugundan beynin düşünce yetenegini kaybediyor lütfen bana cevap yazarken ayakta mesaj yazma anlamıyorum.
Buda DETROID_35 cevabı
Tamam abi sen haklısın.Ben hatalıydım durduk yere konunuza salça oldum Affedin nolur.
The End ...... Son..... Avişer Filmz stüdieos Company limited.....
E ne diyelim hayırlı olsun.
yine bildim ya yazıcaktın yada yazmıcaktın yazmadın ben bildim afferin bana boyum uzadi.
Buda DETROID_35 cevabıTamam sen kazandın! Yani Şampiyonsun Yada You Are Victorious! yada well done! iki dildede yazalımki yendiğini gavurlarda bilsin çeviri programlarıyla uğraşmasınlar yazıktır.
Tamam abi sen haklısın.Ben hatalıydım durduk yere konunuza salça oldum Affedin nolur.The End ...... Son..... Avişer Filmz stüdieos Company limited.....
E ne diyelim hayırlı olsun.
Tebrikkkk...hayır bilemedin piton besliyorum cobrada olabilir.Yada anakonda.(hayvanlara karşı baya bir ilgim var özelikle insandan dönen hayvanlara karşı)
Neyse devam edeyim:
Alttaki evde balık besliyor.
Bu konuyu burda kapatıyorum isteyen istediğini yazsın benden bukadar madem eglence olsun diye yaptınız bende eglendim umarım yanlış anlaşılmadım.Sözlerim kimseye değildir alınan varsa alına bilir müsait olan alsın.(laf ortadadır.)
herkeze iyi aksamlar.
Eğlenceye aralıksız devam.......Son Düzenleme: Kapalı Hesap (142989) ~ 23 Mart 2011 23:00
Kardeş lafı dolandırmadan direk söylesen bende anlasam amacını?
Kardeş lafı dolandırmadan direk söylesen bende anlasam amacını?Feyk senlik bir durum yok buda benim eğlencem.Amacımı boş ver söylesemde anlmazsın.Saçma sapan olaylara bazen böyle tepkiler veriyorum sen bildiginden şaşma devam et.Benden bukadar sabah işe gidicem yorğunum kusura bakma içmeden sarhoşluk böyle bişey.Kayfayı bulduk ama işki uyuştucu ile değil şakayla midem ağrıdı gülmekten kendi dediklerime gündüm acaba ben delimiyim?İyi aksamlar Chip üyelerine.
Sanada iyi geceler hayırlı işler,bu akşamki tartışmamıda yaptım,büyüyünce bu konuda bir zorluk çekmemeyi umuyorum.
alttaki üye nokia telefon kullamıyor
tutmadı samsung kullanıyorum :)
alttaki üye windows vista kullanıyor