1280 x 720 yüksek bir ayar mı
Tuzaklara Dikkat Edin Oyuna Gelmeyin !
Bende 17'' monitör var 1280x1024 çözünürlüğü baya düşük kısaca. En aşağı 1600x900 olacak oldumu :D
o işlemci FX 8150 8 çekirdekli senin gibi cahillere çok... HD5450 oyun için değil zaten işlemciye yetişemez... sırf AMD'yi karalamak için palavraları sıralamışsın öküz...Öküz derken ? Arkadaş kendince aldatmacaları sıralamış, sen bunu eleştireceksen ADAM gibi bir dille eleştireceksin. Yoksa forum gibi bir yerde fazla kalamazsın.
palavraları sıralayan tikilere uygun ifade kullandım... daha fazla açıklama gereksiz... güç kaynağı seçmesinide bilmiyor anakart ve işlemci seçmesinide...seninde dediğin gibi kaba tabirle "öküz" gibisin hiç birşey bilmiyorsun biraz araştırsan bu yazının ne kadar gerçek olduğunu anlarsın ben bunu oturup kafamdan sallamadım çeşitli forum ve teknoloji sitelerindeki makelelerden cümleleri çekip aldım bu yazıda hiç bir firmayı karalama yoktur sadece toplama bilgisayar alınırken en çok düşülen hatalar anlatılmaktadır hee hala anlamadıysan o da demektirki sende bir problem
Son Düzenleme: berk1995 ~ 29 Ağustos 2012 22:11
Arkadaşın durumu iyi ve apple'a 5000 TL vererek kazık yemeyi seviyor.
Arkadasım size örnek olsun Nvidia GeForce 7300 SE Ekran Kartım Var Gta IV/CS.1.5/NFS CARBON AYNI ANDA OYNAYABİLİYORUM HEMDE PC IH BİLE DEMİYOR :D
Arkadasım size örnek olsun Nvidia GeForce 7300 SE Ekran Kartım Var Gta IV/CS.1.5/NFS CARBON AYNI ANDA OYNAYABİLİYORUM HEMDE PC IH BİLE DEMİYOR :DNasıl kesiyosun belli değil o ekran kartıyla GTA IV anca minimumun minimumunda açarsın
bilgilendirme için sağol ama işlemci çekirdeğinde şüphe uyandırdın bende amd fx 4100 var değilmi o gerçekten 4 çekirdek?
asıl sallayan sensin ilk seride hata varmış hata giderildi + 7 eski bir işletim sistemi FX serisinin hızını kesiyor uyumsus asıl performansını 8 ile gösterecek...Windows 8 x64 pro ile AMD FX 8150'yi denedim windows 7'den hiçbir performans farkını göremedim ...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (197593) ~ 08 Ekim 2012 12:54