Tuzlu$özlük

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
destkop
14-07-2007, 18:22   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
558 mesaj

arkadaşlar yeni kurmuş olduğumuz sözlüğü size tanıtmak istedim:

NOT:rctasarim.com sunucusunda çalışma olduğu için şimdilik ana adresinden yani

adresinden sözlüğe ulaşabilirsiniz.

Son Düzenleme: destkop ~ 16 Temmuz 2007 18:55
theironman
01-08-2007, 21:49   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

başarıların devamını dilerim, şimdilik ekşisözlük bana yetiyor.

lazrailefsanesi
22-12-2007, 23:16   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

linkleri bile çalışmayan bir sözlük burada dururken, bir yıldır aktif olan sözlüğümün tanıtımını yapılamamasına hayret ettiğim forum oldu burası.

hangi sözlükten bahsediyoruz anlayamadım link bile çalışmıyor. daha buraya bir şey yazasım gelmiyor.

Sefa Adak
22-12-2007, 23:51   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,824 mesaj
lazrailefsanesi
linkleri bile çalışmayan bir sözlük burada dururken, bir yıldır aktif olan sözlüğümün tanıtımını yapılamamasına hayret ettiğim forum oldu burası.

hangi sözlükten bahsediyoruz anlayamadım link bile çalışmıyor. daha buraya bir şey yazasım gelmiyor.

Konu Temmuz'dan kalma.Cvp verirken tarihlere de bakarsan iyi edersin..

lazrailefsanesi
23-12-2007, 02:08   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,393 mesaj

hımm şimdi utanmam lazım di mi? yani temmuzda vardı ama şimdi yok diye. bu söylediklerimi değiştirmiyor. yönetim benim tanıtımımı 24 saat bile tutmazken temmuzdan beri duran ölü bir başlığı tutuyor. bunu reklam, yeni üye ile olmamla ilgisi olmadığıda açık. bu yüzden hala dediklerimin arkasındayım. hatta iki misli. bu şahsıma yapılan bir saygısızlık benim gözümde başka bir şey değil.

ufuks
23-12-2007, 02:18   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
lazrailefsanesi
hımm şimdi utanmam lazım di mi? yani temmuzda vardı ama şimdi yok diye. bu söylediklerimi değiştirmiyor. yönetim benim tanıtımımı 24 saat bile tutmazken temmuzdan beri duran ölü bir başlığı tutuyor. bunu reklam, yeni üye ile olmamla ilgisi olmadığıda açık. bu yüzden hala dediklerimin arkasındayım. hatta iki misli. bu şahsıma yapılan bir saygısızlık benim gözümde başka bir şey değil.
Abi sen niye sinirlendin ya.Seni zaten goremiyoruz burada.Kirginligini soyle hep beraber halletmeye calisalim.Gozumuzun gordugu iyi arkadaslarimiz tek tek  kaybolup gidiyor.Sen bari burda dur.

make-believe
23-12-2007, 02:27   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,836 mesaj

Ufuks'un da dediği gibi bu arkadaşımız belliki foruma küstürülmüş. Sözünü ettiği konunun açıklığa kavuşturularak, kendisinden özür dilenmesi gerekir. Böyle değerli arkadaşlar çok gereksiz yere foruma küstürülmemeli. Forum açıkça bu hatalarla beyin göçü yaşıyor...

Not: Hocamız bizden de eski bir üye üstelik.

Son Düzenleme: make-believe ~ 23 Aralık 2007 02:28
destkop
21-02-2008, 23:24   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
558 mesaj

arkadaşlar uzun zamandır chip e giremiyorum... bazı işlerimden arada bir ancak giriyrum ve bookmark bölümüne bakmak hiç aklıma gelmedi... evet böyle bi sözlüğümüz vardı ama daha sonradan gerekli hostun ana sayfamızın bulundğu paketi kaldırınca sözlüğü toparlamadık... senin kızmanın düzgün bi açıklamasıda yok zaten. kaldırmamızın sebebide böyle bi projeye girişmemizin saçma olması... internette dolu sözlük varken buna girişmek saçma olur diye devam ettirmedik.. bu devam ettirmeyişimizin sebebinide buraya yazmayı unutmuş olabilirim. çünkü girdiğim forumların baya bi çoğuna yazmıştım... daha sonra oralarda zaten silmişler.. ayrıca bu olayların eski üyelikle hiçbir alakası yok... eğer eski üyelikle bir alakası olsaydı şu anda banada saygı duymanız gerekirdi... ayrıca @sefa adak arkadaşımızında dediği gibi temmuzda yazılan bir konuya mesaj atayosun... bu sayede zaten gündemde duruyor... kendin düzgünce bir strateji bulsaydın eğer bu konu gibi seninkide üst sıralarda kalırdı. suçu foruma atma bence... biraz kendin düşün... ayrıca burdkai yönetimin işi siteleri üst sıralarda tutmak değildir... benim bu linkimide yöneitm üst sıralarda tutmuyor...

biraz uzun oldu ama olsun. en azından birşeyler öğrenmişsinizdir...

Çok Asi
23-02-2008, 20:05   |  #9  
Taze Üye
9 mesaj

taklitlerimden sakının diye bir cümleydi sanırım.