Tv Alıyoruz 2 Seçenek Arasında Kaldım Önerileriniz

Burak ÇAKAY
08-11-2011, 16:38   |  #1  
Burak ÇAKAY avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
432 mesaj

Sony 40EX500 LCD       1400 TL
Philips 40PFL7605 LED  1650 TL

Sony daha kaliteli bir marka ismi cazip geliyor. Ama Philips'in de bir kaç artısı var. Genel olarak ikisinde de aradığım özellikler var 100HZ, internet bağlantısı, wifi ready. Philip'sin dosya türleri konusunda, codec v.s konusunda ve tarayıcıda istedgin siteye girme gibi konularda artısı var. Ayriyeten ambiant diye bir özellik var zaten bilirsiniz. Diğer yanda SONY yani ismi yeter ve fiyatı da daha uygun. Ama bazı dosya formatlarını oynatmyormus ayriyeten media player falan almak gerekicek. Ve birisi LCD birisi LED. Ben genelde full hd yabancı alt yazılı filmler ve diziler seyredeceğim sürekli ve ps3 cihazı almayı düşünüyorum. Siz olsanız hangi ürünü tercih ederdiniz?

sLayer31
08-11-2011, 17:27   |  #2  
sLayer31 avatarı
Üye
92 mesaj

lcd almayı düşünme. wifi ready ler de wifi ayrı bi aparatla çalışıyor olması lazım. 200 hz veya üstü bişe düşün. sana bi tv önerim yok yok tv de. almak için indirime girmesini bekliyorum bende. bakabilirsin 3d led full hd 200 hz smart tv sosyal ağlara bağlanıyo. 3 d olduğu gibi 2 d yi 3 d ye çeviriyor istersen. incele özelliklerini.http://www.vatanbilgisayar.com/T ... ils.aspx?I_ID=54470

sLayer31
08-11-2011, 17:30   |  #3  
sLayer31 avatarı
Üye
92 mesaj

gözlük hediye değil ben almayacağım gözlük henüz 3 d o kadarda önemli değil 3 d yayınlar fazla yok. butçem açısından acele etmeyip ileride gözlüklerinide alacağım.

Tekno_Loji
08-11-2011, 18:01   |  #4  
Tekno_Loji avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 35
1,677 mesaj

Bizde Sony var 200Hz hatta modeli SONY BRAVIA KDL-40Z4500. Cihaz görüntü açısından iyi fakat kumandası çok dandik. İlk başlarda sorun çıkartmıyordu, sonrasında ses ve program atlama tuşlara bastığında algılama yok.

Servisine gönderdik adamlar kovmaktan beter etti. İstanbul'a anlattık derdimizi bize yine aynı  yerinden bozuk bir kumanda gönderdile geçici olarak. "Kurban bayramı sonunda yenisini yollarız" dediler, umarım gönderirler.  

O yüzden bence Sony'i ele, hiç bulaşma. LG'nin 3D teknolojisi daha iyi, pil kullanmayan gözlükleri, yan baksan dahi görüntüde bozulma olmuyormuş. LG'yi bir incelemeni öneririm.

Son Düzenleme: Tekno_Loji ~ 08 Kasım 2011 18:02
Burak ÇAKAY
08-11-2011, 21:41   |  #5  
Burak ÇAKAY avatarı
OP Yıllanmış Üye
432 mesaj

3D benim için önem arz etmiyor ki şu anda. Uygun fiyata kaliteli birşey olsun yeter. Yazdıgım özelliklerin olması yeterli yani. Senin linkteki güzel panel de 2 Lira çok fazla. Bu arada senin de sorunun cözülür insallah kardes.

Tekno_Loji
08-11-2011, 21:52   |  #6  
Tekno_Loji avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 35
1,677 mesaj

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-pla ... akli=3;4/?orderby=1

Şu modelleri incele istersen. Bu modellerde DLNA desteği var. Eğer kullandığın cihazda örneğin atıyorum dizüstü bilgisayarında da DLNA desteği olursa bu iki cihaz kablosuz olarak birbirini görüyor. Filmlerini, müziklerini kablosuz şekilde TV'den izleyebiliyorsun.

PS3'te DLNA özelliği var mı bilmiyorum ama varsa mutlaka DLNA olan bir TV seçin.