Öncelikle merhabalar
söyleyeceklerim tamamen kendi görüşümdür. sizlerinde görüşlerini almak istedim. TV de yayınlanan bu programlar özellikle haftaiçleri saat 12:00 dan sonra diyebilirim starda evlilik programları, saatlerce durmadan kadın programları yemek programları vs...
sorduğum şuki sizde bu programlardan memnunmusunuz yoksa sadece benmi böyle düşünüyorum
sabahları starda 70 yaşındaki adam kendisine avrat arar,bulamıyo diye zır zır ağlar,kanal d ye bakıyorum seda sayan bacağa kopan adama para toplar,showa bakıyorum alişanla çağla şikel saçmalar,atv ye bakıyorum ece erken youtubenin videolarını kanala taşıyarak bişeler yapmaya çalışır,fox a bakıyorum 24 saat bez bebek.allahın emri zaten
GELELİM ÖĞLENE;STAR sabah olduğu gibi öğlende devam eder çöpçatanlığa,KANAL D'de esra ceyhan seda sayandan nöbeti devr alır sonra botoxdan girer programın reyringi düştümü cinsel yaşamadan çıkar.:) SHOW TV de cennet mahalesine bir dalış yapar.olmazsa hemen yeşilçamdan ediz hunla hülya koçyiğit araya girer.ATV de bez bebekten aldığı ilhamla hemen prenses perfinyayı koyar ekrana.
ALINTIDIR
BENDE AYNEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM
Ya sizin görüşleriniz...