TV DE YAYINLANANLAR

GFB
02-02-2009, 14:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
165 mesaj

Öncelikle merhabalar

söyleyeceklerim tamamen kendi görüşümdür. sizlerinde görüşlerini almak istedim. TV de yayınlanan bu programlar özellikle haftaiçleri saat 12:00 dan sonra diyebilirim starda evlilik programları, saatlerce durmadan kadın programları yemek programları vs...

sorduğum şuki sizde bu programlardan memnunmusunuz yoksa sadece benmi böyle düşünüyorum

sabahları starda 70 yaşındaki adam kendisine avrat arar,bulamıyo diye zır zır ağlar,kanal d ye bakıyorum seda sayan bacağa kopan adama para toplar,showa bakıyorum alişanla çağla şikel saçmalar,atv ye bakıyorum ece erken youtubenin videolarını kanala taşıyarak bişeler yapmaya çalışır,fox a bakıyorum 24 saat bez bebek.allahın emri zaten
GELELİM ÖĞLENE;STAR sabah olduğu gibi öğlende devam eder çöpçatanlığa,KANAL D'de esra ceyhan seda sayandan nöbeti devr alır sonra botoxdan girer programın reyringi düştümü cinsel yaşamadan çıkar.:) SHOW TV de cennet mahalesine bir dalış yapar.olmazsa hemen yeşilçamdan ediz hunla hülya koçyiğit araya girer.ATV de bez bebekten aldığı ilhamla hemen prenses perfinyayı koyar ekrana.

ALINTIDIR

BENDE AYNEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM

Ya sizin görüşleriniz...

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 02 Şubat 2009 21:39
Razorback
02-02-2009, 23:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
712 mesaj

seda sayanın programına katılan doktorlar bazen çok güzel bilgiler verebiliyor.
müge anlının da bir programı var o da özellikle ev hanımlarının ev kızlarının dışardan gelecek kötülüklere karşı bilinçlenmesi açısından faydalı.. bencee en gereksiz program ece erken in programı. bu kız bu dünyaya böyle saçma ve gereksiz programlar yapması için gelmiş diye düşünüyorum. ece erkeni hiç faydalı bir program sunarken görmedim daha. birde çocukları gerizekalı yaptığını düşündüğüm büyücü sihirci dizileri var sihirli annem dizisi ile başladı hala da utanmadan değişik versiyonlarını icat ediyorlar. belki bilenler bilir, eskiden bizim çocukluğumuzda trt de uzaylı zekiye diye bir dizi vardı (yalnız,şimdiki çocuk dizilerine göre çok daha güzel daha orjinal ve eğlenceli bir diziydi.) muzur yayın diye kaldırmışlardı. şimdi bütün kanallar muzur yayın. eskiden herşey daha güzeldi. susam sokağı çizgi filmimiz uzaylı zekiye bilim kurgumuz kara şimşek aksiyon dizimizdi:)

eolos
03-02-2009, 14:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

toplumun isteklerine gore reytinglere göre belirleniyor bu diziler programlar toplum izlemek istiyor kanallarda koyuyor bu programları. o programlarda yapılması gereken olayları tartışma konularını sunucuları belirlemiyor onlar sadece programı sunuyor o kişiler yapımcılar tarafından yönlendiriliyor. bu yüzden onları suçlayamayız. sabah programları izleyici kitlesi genellikle ev hanımları. yani sabah programları çalışan adam için yada öğrenci için değil ev hanımları için
izler yada izlemessin şahsen ben izlemem ama izleyenede neden izliyosun demem bir toplumda herkezin üretken olmasını bekleyemessin....

Razorback
03-02-2009, 20:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
712 mesaj

hayır arkadaşım programı yapımcı belirler, "içeriğini sunucu belirler" ben biliyorum bu işleri. yapımcılar sadece programın olduğu saatte uygun olup olmadığıyla ilgilenir yani yapımcı için o saati dolduran şamata bir program olması yeterlidir diyebiliriz:) sabah programlarının izleyici kitlesi ev hanımlarıdır. fakat ev hanımları da bu programları tam olarak izlemiyor örneğin o saatte mutfakta ev işi ile ilgilenen bir ev hanımı, izlemek için değil iş yaparken sıkılmamak için o programı açar. o nedenle üretken bir program koysalar o saatte kesinlikle kimse izlemez. bu da ev hanımlarının üretken olmadığı anlamına gelmez.:) ki bazen evde kaldığım zaman bende televizyona ister istemez kulak misafiri oluyorum örneğin bazen haydar dümen katılıyor adamın ilgi alanı benimde ilgi alanıma girdiği için izliyorum doğal olarak:)

sticker
03-02-2009, 21:08   |  #5  
Yıllanmış Üye
669 mesaj

kim ne belirlerse belirlesin...tek gerçek bu tarz yayınların bizim toplumumuza uzak olduğu...adamı evlendiriyon..eee bari gerdeğinide göster anası:)))))))

MY_KIL
21-04-2009, 04:03   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

biraz abartmışsınız sanki... esra ceyhandan pek haz etmem ama son zamanlarda programında hep konuk ettiği Kimya Profesörü Dr İbrahim Saraçoğlu isminde mükkemmel bir kişilik var hoş adamdır konuşurken hafiften Hüseyin Hatemi kokusu aldığım güzel insan..Aşık oldu  izleyin birşeyler öğrenin alın işte size güzel eğitici program daha ne istiyorsunuz!! esra ceyhandan nasıl eğitici program yapılırın tek cevabıdır sevgili İbrahim Saraçoğlu ve onun gibi diğer saygı değer bilim adamı doktorlarımız

uGuR.uK
21-04-2009, 15:06   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

hiçbirini sevmiyorum onların, programlar boş izleyici kitleside o saatte boşboş oturan tipler... tamamen zaman-emek-para kaybı, her iki taraf içinde.