Rayting amacı ile yapılan bu programlar bana göre tam bir saçmalık ve insanlar üzerinden rayting yapmaya çalışıyorlar.
insanlar birbirini görüyor telefonla arayıp geliyor yüzleşiyor..
Söz kadında..
Efendim benim aradığım erkekte araba,ev,veya emeklilik..
Bismillah demeden kadın bunları istiyor
Erkeğe söz veriyorlar...
Evim var arabam yok kendime ait işim var diyor eğer geçineceğim mutlu olacağım bir kadın bulursam ilerde herşeyi alırım benim tek amacım mutluluğu bulmak diyor...
Sonrasında araya sunucular giriyor..
Tekrar kadına söz veriyorlar
Kadın şöle bi bakıyor adama Efendim ben elektrik alamadım diyor((Elektrik alamadı isen git gıgabayte odin 800 watt psu al)bu benim sözüm)
Sonrasında erkek kriterlerime uygun bir bayan değil diyor...
İşim gereği mecbur bu programlara bakıyoruz gelen kadınlar bu programı açıyorlar tv'de bıktım ya nedir bu rezillik..
Geçen 48 yaşında bi amca geldi programa..
Amcada yok yok yurtdışından emekli yurtdışında evi tr'de evleri olan arabaları olan bir insan telefon çaldı tabi hemen arayan bayan 23 yaşında biri.....
kız diyor beyefendiyi görür görmez elektrik aldım nefret ettirdiler iyice tv den bu programlar
1 hafta birbiri ile geziyorlar hemen evleniyorlar insan bazen yıllardır tanıdığı kişiyi tanıyamıyor 1 haftada nasıl tanıyor diğer tarafı...
BAKINIZ
Evlilik programında tanışıp evlendi,10 günde karakolluk oldu
Evlilik programında tanışıp evlendiği kadın araba ve altınları alıp kaçtı
(salak kadın otomobil üzerinden yakalanırsın)
Evlilik programında tanışıp evlendi dolandırıldı
Evlilik programında tanıştığı kadını pavyona sattı..
RTÜK NE İŞE YARIYOR BU ÜLKEDE ?
Bana göre bu programlar saçmalık...
Edit;43 yaşında emekli olan insan malulen emekli yani almanyada iiş kazası sonucu emekli olmuş kafanız karışmasın 43 yaşında emeklilik olurmu diye