Tv'deki evlilik programları hakkında

Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 14:26   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

Rayting amacı ile yapılan bu programlar bana göre tam bir saçmalık ve insanlar üzerinden rayting yapmaya çalışıyorlar.
insanlar birbirini görüyor telefonla arayıp geliyor yüzleşiyor..
Söz kadında..
Efendim benim aradığım erkekte araba,ev,veya emeklilik..
Bismillah demeden kadın bunları istiyor

Erkeğe söz veriyorlar...
Evim var arabam yok kendime ait işim var diyor eğer geçineceğim mutlu olacağım bir kadın bulursam ilerde herşeyi alırım benim tek amacım mutluluğu bulmak diyor...

Sonrasında araya sunucular giriyor..
Tekrar kadına söz veriyorlar
Kadın şöle bi bakıyor adama Efendim ben elektrik alamadım diyor((Elektrik alamadı isen git gıgabayte odin 800 watt psu al)bu benim sözüm)

Sonrasında erkek kriterlerime uygun bir bayan değil diyor...
İşim gereği mecbur bu programlara bakıyoruz gelen kadınlar bu programı açıyorlar tv'de bıktım ya nedir bu rezillik..
Geçen 48 yaşında bi amca geldi programa..
Amcada yok yok yurtdışından emekli yurtdışında evi tr'de evleri olan arabaları olan bir insan telefon çaldı tabi hemen arayan bayan 23 yaşında biri.....
kız diyor beyefendiyi görür görmez elektrik aldım Kahkaha nefret ettirdiler iyice tv den bu programlar
1 hafta birbiri ile geziyorlar hemen evleniyorlar insan bazen yıllardır tanıdığı kişiyi tanıyamıyor 1 haftada nasıl tanıyor diğer tarafı...

BAKINIZ

Evlilik programında tanışıp evlendi,10 günde karakolluk oldu

Evlilik programında tanışıp evlendiği kadın araba ve altınları alıp kaçtı
(salak kadın otomobil üzerinden yakalanırsın)

Evlilik programında tanışıp evlendi dolandırıldı

Evlilik programında tanıştığı kadını pavyona sattı..

RTÜK NE İŞE YARIYOR BU ÜLKEDE ?
Bana göre bu programlar saçmalık...
Edit;43 yaşında emekli olan insan malulen emekli yani almanyada iiş kazası sonucu emekli olmuş kafanız karışmasın 43 yaşında emeklilik olurmu diyeGülümseme

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 11 Nisan 2012 14:40
LENO7
11-04-2012, 14:34   |  #2  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Katılıyorum kesko abi...

Flapjack
11-04-2012, 14:41   |  #3  
Flapjack avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
860 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

aynen katılıyorum
tam bir saçmalık

Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 14:44   |  #4  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

Tv'den nefret ettirdiler Gülümseme
Sonra suç oranları türkiyede yüksek tabi yüksek olur rayting amacı ile suça zemin hazırlayan medya..
Suçu işleyen değil suça zemin hazırlayanlarda yargılanmalı...
Şahsi görüşüm...
Buyur Burdan yak
Evlilik programında tanıştığı kadın hırsız çıktı
Bir televizyon kanalının evlilik programında tanışıp evlenmek vaadiyle Eskişehir'deki evinde kaldığı kişinin 50 bin liralık döviz ve altınını çalıp kaçtı..

  Kahkaha

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 11 Nisan 2012 14:47
thedevil01
11-04-2012, 14:46   |  #5  
thedevil01 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,203 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2011

Kesinlikle.. tamamen saçmalık içimdeki televizyon izleme istediğini kaçırıyorlar :)

Flapjack
11-04-2012, 14:54   |  #6  
Flapjack avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
860 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

çizgi film izle daha iyi :))

okinkurt
11-04-2012, 15:09   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

:D Ben gecen biraz izledim fransada oturan bi türk geldi adamda para afedersiniz b.k gibin o elektirk alamıyan ablalara aşırı yükleme olduydu D::D:D trafo patladı adama kac talip cıktı sayısını unuttum :D kadın programlarına uyuz oluyorum ama olay çözen programlar varya müge anlı vs onlar iyi bak sabah 3 cinayet ortaya cıktı hemde canlı yayında dil döken adamlardan cıktı :D:D:D En güzeli pc de anime izlicen naruto vs :D

Kapalı Hesap (153334)
11-04-2012, 15:17   |  #8  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 187
6,419 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Oraya  avcı kızlarla avcı erkekler gidiyor.(Nasıl yani ? Avcı ne.? Avcı para için gidenlere denir para avcıları)
Ordaki adamların çogu değil tabi, Oraya gidiyor 30 kadınla konuşuyor 1 tanesini alıyor.Ne len bu beyaz eşya magzasından buzdolabımı begeniyoz.Kadınların ilk sordugu şey evi olsun arabası olsun maaşı olsun.Len bunlar bende olsa seni neden alayım.Pörsümüş yanakların 30 tane adamla yatıp kalkıp boşanmışsın.Gömlek değiştirir gibi insan değiştirir olmuşsun bundan öncekilere faydan olmamış da banamı olucak.(Herkez için geçerli değil dediklerim)
Evde kalırım yinede Allah vahşi kızların elinden kurusun beni.Vahşi ile evlenicegime evlenmem daha iyi.(büyük konuşmuyorum)
Vahşi kızlarla evlendinmi kafa artık samanla dolmuştur.Domuz inadı vardır.İllada kendi bildigini okur senin dediginin tam tersini yapar ve senin şartellerinin atmasına neden olur.
Efendi aile kızı ise güzel bir terbiye almış olanlar sonsuza kadar gözü sevdigi eşinden başkasını görmez.Tabi aile ve efendi bir erkekte eşini aldatmaz.
Yalama musluklar gibi insanlar birbirlerini boşuyor.E be şerefsizler başka kızmı yoktu onu buldun yada başka erkek mi yoktu piyasada sapıgı buldun.(şerefsizler kelimesi yine sürekli aldatan insanlara hitap edilmiştir.)
Anlıcagınız para ile saadet olmaz ama parasızda saadet olmaz.Birde karşıdaki yada senin durumu kabullenmeniz gerekli.
Yani eşin parasızlıga dayanıyorsa gerçek eş dayanamıyorsa yalancı eştir.Çünkü senlen evlentiginde zaten paran yoktu.
Kızlar veya erkekler şunu iyi bilmek zorunda.2 tane erkekle yatıp kalkana şerefsiz denir.ikitane kızla yatıp kalkana da yine şerefsiz denir.(bu zamanda)İkisini ortada bırakana ise Şerefsizlerin efendisi denir.
Bu piyasada diziler bile 2 tane erkekle yatan kadın yada 2 tane kadınla yatan adamla dolu olduguna göre insanlarımızda saf oldugundan iyi bişey zannedip onlarda aldatıyorlar.Kaşı gözü oynuyan adamlardan kadınlardan uzak durun.Sürekli yalan söylüyenden uzak durun.
Evleniceksenizde gidin ya kendiniz bulun yada ailenizin size uygun gördügü ile evlenin.
Baştan herşey belli olur.
Televizyondaki programlar kadar şaçma bişey yok onları izleyeninde bence kısa zamanda piskologa gitmesi gerekir.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 11 Nisan 2012 15:51
Kapalı Hesap (153334)
11-04-2012, 15:31   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 187
6,419 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Zamane kadınları tipe paraya bakıyor.Bir ay sonra adamın işi bitince kapının önüne koyuluyor.Anlatmak istedigim herşeyin bir bedeli vardır.Paralı insanla evlendiysen buna katlanmak zorundasın parasız insanla evlendiysen bunada katlanmak zorundasın.Katlanamayacaksan evlenmiceksin.Kadınlarda kusura bakmasın evim arabam olsa zaten saglam biri ile evlenirim 3 adamla veya  2 adamla boşsanmış kadın avucunu yalasın.
1 senede bir evelen boşan evlen boşan.Yalama oldu millet.
Neden insanlar sürekli boşanıyor.Çünkü doğru adamla birlikte olmuyorlar onları ezenle aldatanla dövenle içikici ile dolandırıcı ile evleniyorlar.halbuki kızı yada erkegi deli gibi seven insanlarda var.Kadınlar özellikle tipe ve paraya kanıyorlar.E eee buda avcı ekreklerin bir darbesi kanma.Çok güzel kadında çok yakışıklı erkekte genetik olarak aldatmaya meyillidir.Bunu gidin istediginize sorun.oyüzden evlenirken biraz tipsiz olsun ama sonsuza kadar sizin olsun.Tabi bazen tipsizlerinde gözü açık olana denk gelebilirsiniz oda artık şansınıza.
Ben büyük konuşmıyayım ama yani yolda giderken benim eşime mal mal ağızlarının suyu akar gibi bakarlarsa cinayet çıkartırım.En sevmedigim şey başkasının yanındaki kıza asılmak ve bakmaktır.Başkası yapınca kafamdan aşşagı kaynar sular boşalır.O yüzden fazla açık bir kadın veya fazla oynak bir kadınla evlenmem.(Allah kurusun)
Kadın dedigin efendi olucak erkek dedigin akıllı ve dürüst.Kadın veya erkek fark etmez bir birlerine saygılı ollucak yalan kunuşmucaklar küfür etmicekler.Salak aptal gibi kelimeler hariç.Ayrıca genelde kadın erkegin lafını dinlicek tabi erkekte kadının lafını dinlicek ama herzaman değil.(Bku çıkmasın bulaşık bile yıkarsınız)
Erkek sonsuza kadar eşinden başakasını kadında sonzuza kadar beyinden başakasını görmicek görürse kaybeden gören olur.Ve yanınada kar kalmaz hemde öteki dünyadada nasıbini alır.
Boşanmış kadınlarında artık (hepsinin değil) Eski kocasının genetigi vücüduna işlenmiştir ne yapsanda ilk hali gibi olmaz.Boşanmış kadınlarıda o yüzden sevemem ama hepsi değil.
Yani dizilerde bile kadın ilk birlikte oldugu erkekle birlikte olmak ister bu genetigine işledigi içindir.O yüzden mümkünse temiz aile kızları ile evlenin ama onlarıda aldatmayın.Aldatanlar hem bu dünyada hemde öteki dünyada ızdırap yaşarlar.Ölene kadar.
Hayatta en sevmedigim şey genişliktir.Midesi olmayan insanları görüyoruz.Herşeye ölü hayvan leşine konan akbabalar gibidirler.
Bu insanları tanımak çok kolay değildir.Kadınıda erkegide aynıdır.Kadını erkegi aldatır erkegide kadınını aldatır.Midesi olmayan geniş yaratıklardır.
Başlıca aldatan insanı nerden anlarsınız.Melek gibi görünür ilk başta.Doğruyu söylemeye çalışır.Sonra sizle çok alakadardır herşeyinizle bizzat ilgilenir.Sizden gizli telefonlarla görüşür size belli etmez.Böyle zamanlarda takip en iyisidir.Baskın verirseniz daha mütiş olur.Valla Aldatan kadın veya erkek çekirge gibidir.Mutlaka 3 cüsünde yakalanır.
Yani bir kadın sizi aldatsa ruhunuz duymaz.Ama dedigim gibi sürekli aldatırsa bir gün belli olur.Erkekler biraz daha çabuk yakalanırlar.(salak olduklarından)Yani gül gibi eşi durur gider çöplükteki kadınlara bakar.Mantıgın bittigi yerde aldatma başlar.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 11 Nisan 2012 16:09
Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 16:01   |  #10  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

DETROID_35 dostum haklısın sonuna kadar..
Evliliği çocuk oyuncağı yaptılar tv kanallarında

okinkurt
11-04-2012, 16:09   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

O programlara elektro şok aletiye gitcen :D:D: kadın dicek elengtrüng alamadum bannn demek alamadın haa al sanan cipüüüvv :D :D.:D simi nasıl varmı elektirik ?? :D:D bide yaslı amcalar cıkıyor evlencez diye onlara cok gülüyom ben yazık kullanıyolar insanları bide ya.

Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 16:11   |  #12  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010
Alıntı: okinkurt  
O programlara elektro şok aletiye gitcen :D:D: kadın dicek elengtrüng alamadum bannn demek alamadın haa al sanan cipüüüvv :D :D.:D simi nasıl varmı elektirik ?? :D:D bide yaslı amcalar cıkıyor evlencez diye onlara cok gülüyom ben yazık kullanıyolar insanları bide ya.
Kahkaha
Kadın elektrik santraline döner Kahkaha

okinkurt
11-04-2012, 16:15   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

bidaha elektirk ihtiyacı duymaz hatta trafo olarak takabilirler bi yerlere ya bide kadınlar erklekleri seciyo mesela bi kadın geliyo 302 tamponu gibi surat var töbe töbe :D onu begenmedim bunu begenmedim bunun gözü var bunun kası var bundabişey yok bu hic olmaz felan işin kötüsü bu programları 1-2 dkka izlersen sarıyo uyarıyım :D

Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 16:17   |  #14  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010
Alıntı: okinkurt  
bidaha elektirk ihtiyacı duymaz hatta trafo olarak takabilirler bi yerlere ya bide kadınlar erklekleri seciyo mesela bi kadın geliyo 302 tamponu gibi surat var töbe töbe :D onu begenmedim bunu begenmedim bunun gözü var bunun kası var bundabişey yok bu hic olmaz felan işin kötüsü bu programları 1-2 dkka izlersen sarıyo uyarıyım :
Katılıyorum...
Tvler tv sahipleri sunucular ceplerini dolduruyor diğerleri ise rezil olduğu ile kalıyor aga...
60 yaşında kadın elektrik alamamış...
Ya senin yaşın 60'a gitmiş ne işin var elektrikle git kendine kefen al Kahkaha

Flapjack
11-04-2012, 16:19   |  #15  
Flapjack avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
860 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

nası cevaplar bunlar gülmekten okuyamıom :)

okinkurt
11-04-2012, 16:44   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

Abi 60 dan sonra voltajlar düşüyor heralde elektirk ihtiyacı başlıyo hahaha :D

Kapalı Hesap (153334)
11-04-2012, 16:48   |  #17  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 187
6,419 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009
Alıntı: okinkurt  
Abi 60 dan sonra voltajlar düşüyor heralde elektirk ihtiyacı başlıyo hahaha :
Bu elektirik alamayan kadınlar daha önceden başka şeyleri aldıklarından yani hız aşırtma yaptıklarından (overclock) istedigin kadar refarans degerlere getirmeyi dene yinede voltajı yüksek tutmak zorundasın.Oyüzden kullanılmamış işlemci alıcan.Kendi ayarını kendin yapıcan.Yoksa başkasının ayarladıgı işlemciyi kullanmak zorunda kalırsın.İlerde senden elektirik alamadım eski sahibim daha iyi voltaj veriyordu daha güzel o.c yapıyordu der.
Bu elektirik olayını çıkartan geri zekalıyı tebrik etmek gerekir.İnsanları bir birinden soğuttular.
Elektirik alamamak nedir. Nasıl olur bu yaşıma geldim bilmiyorum.28 yaşındayim halen görmedim elektirk almak nedir.
yolda yürüyon kızın birinden elekltirik aldın kızı durdun kıza dedinki " sizden çok elektirik aldım bayan" kızın diyecegi ilkşey "napiyim gerizekalı salak" "Sittirgit şimdi polisi çagırıcam jopun elektirini bir yerinden alıcan" hahhahahah

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 11 Nisan 2012 16:57
Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 16:54   |  #18  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010
Alıntı: DETROID_35  
Bu elektirik alamayan kadınlar daha önceden başka şeyleri aldıklarından yani hız aşırtma yaptıklarından (overclock) istedigin kadar refarans degerlere getirmeyi dene yinede voltajı yüksek tutmak zorundasın.Oyüzden kullanılmamış işlemci alıcan.Kendi ayarını kendin yapıcan.Yoksa başkasının ayarladıgı işlemciyi kullanmak zorunda kalırsın.İlerde senden elektirik alamadım eski sahibim daha iyi voltaj veriyordu daha güzel o.c yapıyordu der.
Bu elektirik olayını çıkartan geri zekalıyı tebrik etmek gerekir.İnsanları bir birinden soğuttular.
Elektirik alamamak nedir. Nasıl olur bu yaşıma geldim bilmiyorum.28 yaşındayim halen görmedim elektirk almak nedir.
Öğrenirsen banada söle dostum Gülümseme

Kapalı Hesap (200174)
11-04-2012, 16:58   |  #19  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010
Alıntı: DETROID_35  
Bu elektirik alamayan kadınlar daha önceden başka şeyleri aldıklarından yani hız aşırtma yaptıklarından (overclock) istedigin kadar refarans degerlere getirmeyi dene yinede voltajı yüksek tutmak zorundasın.Oyüzden kullanılmamış işlemci alıcan.Kendi ayarını kendin yapıcan.Yoksa başkasının ayarladıgı işlemciyi kullanmak zorunda kalırsın.İlerde senden elektirik alamadım eski sahibim daha iyi voltaj veriyordu daha güzel o.c yapıyordu der.
Bu elektirik olayını çıkartan geri zekalıyı tebrik etmek gerekir.İnsanları bir birinden soğuttular.
Elektirik alamamak nedir. Nasıl olur bu yaşıma geldim bilmiyorum.28 yaşındayim halen görmedim elektirk almak nedir.
yolda yürüyon kızın birinden elekltirik aldın kızı durdun kıza dedinki " sizden çok elektirik aldım bayan" kızın diyecegi ilkşey "napiyim gerizekalı salak" "Sittirgit şimdi polisi çagırıcam jopun elektirini bir yerinden alıcan"
Kahkaha

LENO7
11-04-2012, 21:18   |  #20  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Ben şu Müge Anlı'nın programını izlemiyorum ama oda beynimle oynuyor...Açıyom bir Müzik kanalını oh bea..Dünya varmış..:)
Ama ''Yeniden Başlayalım'' programını sevdim..Daha bugün bir adamı Esra Erol'a gönderdiler evlendirmek için :D