bir tv izleme programı arıyorum sadece türk kanalları olması da yeterli gereksiz özellikleri olmassa sevinirim sohbet oyun gibi ve görüntü kalitesi de pek düşük olmassa(net sonunda limitsiz oldu keyfini çıkarıyım)
TV izleme programı öneren ?
ttnet kullanıyosan tivibu öneririm :) bende kullanıyorum çok iyi oldu çok da güzel oldu xD
onun dışında kaliteli bi program yok internet siteleri var programlarda internet sitelerindekinin 1 e 1 aynısı
google a baktım en başta bu site çıkıyo bi bak istersen :)
limitsiz net se tivibu kur en iyisi o şuan....Piyasada gezen bir çok tv programı işe yaramıyor inan bende eskiden çok program arardım tv izlemek için hiç biri bi işe yaramıyordu gittim avermedia tv kartı aldım
https://www.chip.com.tr/forum/key ... llikli_t212014.html
şu konuya bakabilirsin..
Tivibu var bendede cok güzel. TV izliyorsunuz 720p (480de olabilir ama hissetmedim :D full hd gibime geliyor hatta) 80-90 kanal var. Bedava filmler var. Yayın sırasında durdurma duraklatma var geri sarma var. Kacırdığınıız programı izleme var
Tivibu var bendede cok güzel. TV izliyorsunuz 720p (480de olabilir ama hissetmedim :D full hd gibime geliyor hatta) 80-90 kanal var. Bedava filmler var. Yayın sırasında durdurma duraklatma var geri sarma var. Kacırdığınıız programı izlemebildiğim kadarıyla hd desteği yok ayrıca internet hızınızın o an yavaşlaması veya normal düzeyde olması görüntü kalitesini etkiliyo otomatik olarak görüntü takılmasın diye yapmışlar en üst 480p
Bu programı kullanabilirsin.Girerken 30 saniye bekletiyor ve sohbet özelliği var ama sohbeti kapatırsın:http://www.tamindir.com/program/21096/WebKolik_Tv.htm
Readon TV Movie Radio Player 7.3.0.0 öneririm kayıt özelliğide var
katılıyorum, ücretsiz olsun istiyorsan, hiç yıldız tv'den başkasını arama.programlar işe yaramıyor.daha önce ben de denedim programlar aracılığıyla izlemeyi ama ya takılma oluyor ya istediğin kanalı açmıyor.ücretli kadar kaliteli görüntü olmaz ama işini görür diye düşünüyorum.
Ücretlidir.Ücretsiz diyorsan benim beyenerek kullandığım www.yildiz.tv adresini ziyaret edebilirsin.
10 gün önceye kadar izleme olanağıda vardır.