arkadaşlar fly video 98 tv kartım var(baya eski) daha önce kurulu duruyodu hiç kullanmamıştım bugün radyo dinlemek için ilk defa çalıştırdım ve dinledim sonra programı kapattım. ama şu an bilgisayarı açarken win xp logosunun olduğu anda radyo çalmaya başlıyo. yani daha windows tam açılmadan. sorun neden kaynaklandı bilmiyorum. virüs taraması yaptım bi şey çıkmadı. system mechanic ile registry hatalarını ve atık dosyaları temizledim olmadı. çaresizim. lütfen yardım.
Tv Kartı Sorunu!! Lütfen Yardım!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sen bence programı kapatmamışsın..
Bir örnek vereyim:Msn'yi x işaretine basınca kapanıyormu..Hayır ne yapıyor arka planda çalışmaya devam ediyor..
msconfig e yerleşmiştir senin dediğin gibi olduysa bi aç bakalım orada başlangıca atmışmı kendini ben zannetmiyorum ama insanın başka bişey gelmiyor aklına...
başlangıca baktım taa ilk problemi yaşadığım zaman yoktu. hatta hdtv.exe yi başlangıca ekledim ve engelledim ama yine yapıyo çözüm olarak programı kaldırdım ama mutlaka başka bi çözümü olmalı.
cico peki kaldırıp kurduğunda tekrar mı aynı şey oluyor....
ewet kaldırdım tekrar kurdum aynı problemi yaşıyorum.
İşin gerçeği ben başka bir teorem yürütemiyorum aklıma hiçbirşey gelmiyor belki pc başında olsak birşeyler yaparız ama burda konuşmakla olmuyor walla üzgünüm cico...