Merhabalar;
Ben Televizyon Kanallarının Kullandığı Animasyon Programlarını merak ediyorum. Birkaç Forumda bunu hakkında birkaç araştırma yaptım SCALA MM200 vb. gibi programlarla karşılaştım. Bu programlar hakkında yada başka bildiğiniz programlar varsa onlar hakkında açıklama yapar mısınız?
TV'lerin kullandığı programlar
EDIUS , aynı zamanda video editleme programıdır. pek çok plug-ins bulunabiliyor.
Edius ,Sony Vegas ,Adobe After Efects ve Adobe Premiere piyasının en iyi 4 video işleme programıdır.
ne işe yarar bunlar banada bilgi verebilirmisiniz
kardeş bu programlar video kesme,görsel efektler uygulama vs. gibi amaçlarla kullanılır.
Yani kısaca televizyon ve sinema dünyasında gördügün her türlü medyayı bu programlarla oluşturabilir ,düzenleyebilir ,animasyon oluşturabilirsin.
kardeş ben bunlardan dublaj yapabilirmiyim ?
kanal d haber montajı yapımında edıus kullanıyor bildiğim kadarıyla...bende kullandım gayet iyi...
Yazılarınızı İnceledim Ama 3D Studio Max ı Göremedim Show Tvnin Vidoları Bununla Düzenleniyor Dubla vs.. vs.. bütün iler bunla kullanılıyor after effects de kullanılıyor ama nadiren. Eğer after effects veya 3d studio max öğrenmek istersen pm ile site adresileri atabilirim teşekkürler...
3ds max,adobe after efekt,sony vegas,edius,premıer,autodesk maya,cinema 4 d nadiren,after efektle beraber pillusion