Arkadaşlar bu program hakkında bilgisi olan varmıdır??? Güvenilirmi acaba???
TweakNow PowerPack 2006 nasıl bilirsiniz???
ceryan67Arkadaşlar bu program hakkında bilgisi olan varmıdır??? Güvenilirmi acaba???Sana güvenle kullanabileceğin TuneUP Utilities 2007 öneririm. Ben bunu 2004 sürümünden beri kullanıyorum.
bu tarz programlar iyi oldukları gibi de bazen adamın başına işler de açmıyor değil bir arala system mechanic kullandım gayet güzel ayarlar yaptım güzel çalışıyordu kaldırır kaldırmaz sistem 3 gün içerisinde çöktü o yüzdendirki yaptığın ayarlara dikkat et bazen regstry tamamen değiştiriyor geride dönülemiyor
ccleaner ve registry mechanic yeterli bence
Kullandım. Ciddi bir tweak programıdır. Yani bazı dolandırıcı firmalar gibi...''Taramayı yaparım ..ama düzeltmeleri ancak satın alırsan yaparım'' şeklinde bir yaklaşımı yoktur.( Maalesef Registry Mechanic böyledir) Çalışırken ya da kaldırıldıktan sonra bir sorun çıkardığını görmedim..Ancak bu tür programların içinde '' file wiper( dosya silme) gibi araçlar da var ..bunları bilinçsiz kullanmamak lazım.
1 ay denemesi var ... full version kur... kullan... Aslında Ashampoo nun Win Optimizer 4 ve Tune Up Utilities 2007 de aynı tür ve güvenle kullanılabilecek programlar.
Saygılar,
Teşekkür ederim saolun...birde Tune Up Utilities 2007 programını nerden edinebilirim..